Οι δέκα εταιρείες που προκρίθηκαν ανάμεσα στις 150 μεγαλύτερες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, προβάλλουν μια ισχυρή εικόνα εργοδότη, αναδεικνύοντας τις αξίες εκείνες που μπορούν να εμπνεύσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους να παραμένει ευχαριστημένο και αφοσιωμένο. Η REBR αποτελεί μια ανεξάρτητη έρευνα, στην οποία έλαβαν μέρος πάνω από 185.000 συμμετέχοντες από 6.136 εταιρίες, σε 33 χώρες και εστιάζει στις μεγαλύτερες εταιρίες με βάση τον αριθμό προσωπικού. Αξιοποιώντας την εμπειρία της πάνω από 20 χρόνια στην επεξεργασία δεδομένων σχετικά με τις επιδόσεις των εργοδοτών, η REBR μελετά την ελκυστικότητα των εταιριών, όπως αυτή γίνεται αντιληπτή από το ευρύ κοινό, καθώς και τα κριτήρια προτίμησης των δυνητικών υποψηφίων σε ένα νέο εργοδότη.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή μας που αναδειχθήκαμε ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον», δήλωσε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT. «Η διάκριση αυτή οφείλεται στους πολύτιμους πρεσβευτές μας, τους εργαζόμενους της INTRALOT, καθώς και στην επένδυση μας σε τεχνολογίες αιχμής που εφαρμόζονται στο προϊοντικό μας οικοσύστημα και οδηγούν την επιχειρηματική μας καινοτομία. Η δέσμευση μας για ένα δίκαιο και συνεργατικό περιβάλλον δημιουργεί μια κουλτούρα όπου όλοι αισθάνονται ότι έχουν ίσες ευκαιρίες συμμετοχής, επιτυχίας και εξέλιξης της καριέρας τους».

Με παρουσία σε περισσότερες από 44 αγορές σε όλο τον κόσμο, η INTRALOT δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους της να αναζητήσουν διεθνείς ευκαιρίες σταδιοδρομίας και να εξελίξουν τις επαγγελματικές τους ικανότητες, μέσα από την έκθεση τους σε νέα πολιτισμικά περιβάλλοντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019, στους τομείς της επαγγελματικής προόδου και της προσωπικής ανάπτυξης των εργαζομένων της, το 10% των ανθρώπων της εταιρείας στην Ελλάδα έλαβαν προαγωγή, ενώ αυτή παρείχε εκπαίδευση με 102 σεμινάρια και περισσότερες από 3.300 ώρες με στόχο την αξιοποίηση των ταλέντων τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις