Η ψηφιακή πλατφόρμα Skroutz σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μέσα στο 2021 την πρόσληψη 200 νέων εργαζόμενων. Η εταιρεία που πέρυσι πραγματοποίησε συνολικά 178 νέες προσλήψεις, βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση των πρώτων 14 εργαζόμενων που θα καλύψουν ανάγκες σε διαφορά τμήματα και δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, η Skroutz αναζητά νέους εργαζόμενους στις ομάδες Εngineering, Product, Commercial και People και συγκεκριμένα ειδικότητες όπως Senior Backend Engineer, iOS Developer, Android Developer, Senior Backend Engineer, Senior Site Reliability Engineer – Core Infrastructure, Business Intelligence Analyst, Senior Product Manager, Sales Account Manager, Senior Talent Acquisition Specialist κ.α.

Ορισμένες από αυτές τις θέσεις εργασίας άνοιξαν μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ άλλες μόλις προ ημερών.

Η Skroutz βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης, μετά την είσοδο της CVC Capital Partners στο μετοχικό της κεφάλαιο, αποκτώντας το 45% της εταιρείας, έναντι, σύμφωνα με πληροφορίες, 21 εκατ. ευρώ. Στεγάζεται σε υπερσύγχρονα γραφεία στη Νέα Ιωνία και σήμερα απασχολεί 430 άτομα, εκ των οποίων, τα 178 προσελήφθησαν μέσα στο 2020, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Μάλιστα, πέρυσι η διοίκηση προχώρησε στη διανομή μερίσματος ύψους 1,1 εκατ. ευρώ από την κερδοφορία του 2019 προς 70 υπαλλήλους, τους παλαιότερους της εταιρείας.

Λίγα λόγια για το Skroutz

Το Skroutz είναι ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών προϊόντων συγκεκριμένων καταστημάτων της ελληνικής αγοράς. Θεωρείται η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης τιμών προϊόντων στην Ελλάδα. Το όνομα είναι εμπνευσμένο από τον Εμπενέζερ Σκρουτζ (Ebenezer Scrooge), ήρωα του μυθιστορήματος του Ντίκενς Χριστουγεννιάτικη Ιστορία, ο οποίος, ως τσιγκούνης, έψαχνε πάντοτε την χαμηλότερη τιμή για ό,τι επιθυμούσε.

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 με έδρα την Αθήνα. Έχει παράρτημα στην Αγγλία αλλά και στην Τουρκία απο το 2013. Το 2018 η Dionic πούλησε το 50% στους ιδρυτές του skroutz.gr που ανέκτησαν τον πλήρη έλεγχο.

Σύμφωνα με τους ανεξάρτητους παρόχους στοιχείων επισκεψιμότητας Alexa και SimilarWeb, το Skroutz.gr ήταν η δωδέκατη και όγδοη ιστοσελίδα αντίστοιχα σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2015. Η επισκεψιμότητα του Skroutz, σύμφωνα με τη SimilarWeb, ήταν περίπου 7 εκατομμύρια επισκέπτες ανά μήνα τον Μάιο του 2015 και 6 εκατομμύρια ανά μήνα τον Απρίλιο του 2020 καθιστώντας το 5ο στην Ελλάδα σε σειρά επισκεψιμότητας

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις