Σηκώνουν ρολά τα καταστήματα σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, με εξαίρεση Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη. Το λιανεμπόριο θα λειτουργήσει ξανά με συγκεκριμένα βήματα και sms στο 13032, με τους καταναλωτές να έχουν περιθώριο τρεις ώρες για τα ψώνια τους. Πολλοί αναρωτιούνται, πώς θα λειτουργήσουν μεγάλες αλυσίδες, όπως το IKEA και το Jumbo.

Τόσο το IKEA όσο και το Jumbo με ανακοινώσεις στα site τους ενημερώνουν τους καταναλωτές για το ποια από τα καταστήματά τους θα ανοίξουν και πως.

Το IKEA ανακοίνωσε ότι οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους με Click Away στα καταστήματα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, Κηφισός και Λάρισα, στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ Καλαμάτα, Ρόδος, Χανιά και Ηράκλειο.

Επίσης, με Click Inside μπορούν να ψωνίζουν στο κατάστημα ΙΚΕΑ Πειραιάς και σε όλα τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών (εκτός του IKEA Πάτρα). Το ΙΚΕΑ στα Ιωάννινα θα ανοίξει αύριο Τρίτη, 6 Απριλίου.

Το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ Πάτρας θα παραμείνουν προσωρινά κλειστά.

Τα Jumbo

Όσον αφορά στα Jumbo, η εταιρία ενημέρωσε τους καταναλωτές ότι από σήμερα όλα της τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργούν με ραντεβού και αυστηρούς όρους.

Το ραντεβού ισχύει αποκλειστικά μόνο για ένα άτομο και, όπως σημειώνεται, λόγω του περιορισμού των 20 ατόμων, τα ραντεβού εντός του καταστήματος δεν θα μπορούν να ξεπερνούν τα 30 λεπτά.

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα Jumbo των Σπάτων, του Αμαρουσίου στο Avenue, στο Ίλιον στο Escape center, Θεσσαλονίκης και Πάτρας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις