Το Πάσχα πλησιάζει και το ενδιαφέρον αυξάνεται για τις αγορές και τα δώρα ιδίως για τα παιδιά.

Με την υπηρεσία των ημίωρων ραντεβού λειτουργούν τα Jumbo, τα οποία εξέδωσαν και σχετική επίσημη ανακοίνωση: «Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, σας ενημερώνουμε ότι όλα μας τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργούν με την υπηρεσία του ραντεβού . Το ραντεβού ισχύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνο για 1 άτομο. Λόγω του περιορισμού των 20 ατόμων στις περιοχές που είναι στο «βαθύ κόκκινο» , τα ραντεβού εντός του καταστήματος ΔΕΝ μπορούν να ξεπερνούν τα 30 λεπτά. Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα των Σπάτων και του Αμαρουσίου στο Avenue. Ευχαριστούμε πολύ!»

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο λειτουργίας των Jumbo αυτός είναι ο εξής:

Παρακαλούμε επιλέξτε κατάστημα και ακριβή ώρα προσέλευσης.

Το ραντεβού ισχύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνο για 1 άτομο.

Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, θα λάβετε άμεσα email επιβεβαίωσης και 2 ώρες πριν το ραντεβού σας θα λάβετε email & sms υπενθύμισης του ραντεβού. Αν κλείσετε το ραντεβού σας σε λιγότερο από 2 ώρες θα λάβετε άμεσα email & sms επιβεβαίωσης.

Λόγω του περιορισμού των 20 ατόμων στις περιοχές που είναι στο «βαθύ κόκκινο» , τα ραντεβού εντός του καταστήματος ΔΕΝ μπορούν να ξεπερνούν τα 30 λεπτά.

Ωράριο λειτουργίας :

Δευτέρα έως Σάββατο: 08.00-20.30

Ωράριο επιστροφών:

Υγιή προϊόντα: Τρίτη εως Παρασκευή 08:00-20:30

Ελαττωματικά προϊόντα: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 14.00 – 20.30

Ο αριθμός των καταναλωτών στα πολυκαταστήματα

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, ο αριθμός των καταναλωτών μέσα στο κατάστημα διαμορφώνεται πλέον ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα και βγαίνει εκτός ο ανώτατος αριθμός πελατών που ήταν 20.

Έτσι το όριο του αριθμού των πελατών διαμορφώνεται ως εξής:

  • για επιφάνειες καταστημάτων έως 500 τ.μ., ισχύει το ένα άτομο ανά 25 τ.μ.
  • για επιφάνειες άνω των 500 τ.μ., για κάθε 100 τ.μ. πλέον των 500 τ.μ., επιτρέπεται ένας πελάτης επιπλέον.

Κατάργηση των ραντεβού τη Μ. Εβδομάδα

Την εκτίμηση ότι από την επόμενη εβδομάδα – πάντα με βάση και την θέση των ειδικών της αρμόδιας επιτροπής – θα ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα, πως ακόμα και πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα θα μπορούν να ψωνίζουν οι πολίτες από τα καταστήματα χωρίς ραντεβού, ενώ αμέσως μετά το Πάσχα θα ανοίξει και η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους, διατύπωσε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Γ.Γ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις