Επίσκεψη σε έργα της Intrakat στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021. Η ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αρχικά ξεναγήθηκε στο υπερσύγχρονο αεροδρόμιο Μακεδονία από εκπροσώπους της Fraport Greece και της Intrakat.

Δείτε βίντεο του έργου «Οδικό τμήμα Θέρμη Γαλάτιστα»:

Το αεροδρόμιο «Μακεδονία», προϋπολογισμού 100 εκ ευρώ, λειτουργεί εδώ και 3 μήνες, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε από την Intrakat νωρίτερα από τη συμβατική προθεσμία και αποτελεί ένα έργο «στολίδι» για την Ελλάδα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Φωτογραφίες του αεροδρομίου «Μακεδονία» Θεσσαλονίκης:

Στη συνέχεια ο κ. Καραμανλής και ο κ. Καραγιάννης επιθεώρησαν τις εργασίες στο εργοτάξιο του τμήματος Θέρμη-Γαλάτιστα, του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου συνοδευόμενοι από τον κ. Δημήτρη Κούτρα, Πρόεδρο, τον κ. Πέτρο Σουρέτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Intrakat καθώς και τον κ. Γεώργιο Κωνσταντόπουλο, Πρόεδρο και τον κ. Κωνσταντίνο Κουτσούκο, CEO της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ.

Στο έργο εκτελούνται επεμβάσεις σε μήκος 12,5 χλμ, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους αναμόρφωσης 8 ισόπεδων κόμβων και την κατασκευή μιας γέφυρας. Το τμήμα της νέας χάραξης 3,1 χλμ προβλέπεται να δοθεί στην κυκλοφορία μέχρι το τέλος του 2021, ήτοι νωρίτερα κατά ένα περίπου έτος, ενώ συνολικά το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2023.

Φωτογραφία από την επίσκεψη στο εργοτάξιο του τμήματος Θέρμη-Γαλάτιστα: Από αριστερά προς δεξιά κ. Κωνσταντίνος Κουτσούκος, CEO, ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, κ. Γιώργος Καραγιάννης, Γενικός Γραμματέας Υποδομών, κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, κ. Πέτρος Σουρέτης CEO, Intrakat, κ. Δημήτρης Κούτρας, Πρόεδρος, Intrakat, κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος ΔΣ, ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, κ. Δημήτρης Παππάς, Εντεταλμένος Σύμβουλος, Intrakat.

Δείτε φωτογραφίες του έργου «Οδικό τμήμα Θέρμη Γαλάτιστα»:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις