Τηγανιτές πατάτες: Οι τηγανιτές πατάτες δεν θα βρίσκονται όπως φαίνεται σε όλους τους καταλόγους εστιατορίων. Στις Σέρρες και σε άλλες περιοχές, οι ιδιοκτήτες έκριναν ότι μετά τις αυξήσεις στο ηλιέλαιο και στην ενέργεια είναι ασύμφορο να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο. Όπως λένε, το κόστος έχει ανέβει κατακόρυφα και οι ίδιοι δεν έχουν περιθώρια να το μετακυλήσουν στους πελάτες. Οι τελευταίοι είναι το ίδιο πιεσμένοι και μάλιστα το τελευταίο διάστημα παρατηρείται πτώση στην κατανάλωση και στην κίνηση των καταστημάτων.

Οι επιχειρήσεις μέρα με την ημέρα βλέπουν τους λογαριασμούς των εξόδων τους να ανεβαίνουν και καλούνται να αντεπεξέλθουν σε αυτό τον κυκεώνα των ανατιμήσεων προκειμένου να επιβιώσουν. Οι επαγγελματίες περιγράφουν στην κάμερα, τον καθημερινά τους αγώνα.

Δείτε το βίντεο του epiloges.tv

Εκτός όμως από την ενέργεια και όλα τα άλλα είδη έχουν πάρει φωτιά. Με το ηλιέλαιο να είναι πλέον είδος πολυτελείας, ήδη σκέφτονται να αφαιρέσουν τα τηγανητά είδη όπως τις πατάτες από το μενού τους. Στην ίδια κατεύθυνση ακολουθούν τα αρτοσκευάσματα, τα κοτόπουλα και τα χαρτικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις