Εορταστικό καλάθιΤο εορταστικό καλάθι και το «Καλάθι του Αη Βασίλη» παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Από τις 14 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στα σούπερ μάρκετ το εορταστικό καλάθι τροφίμων, το οποίο όμως δεν θα περιλαμβάνει μελομακάρονα και κουραμπιέδες, για να μη δημιουργηθεί αθέμιτος ανταγωνισμός με τους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία.

Στο εορταστικό καλάθι για το τραπέζι των εορτών θα «μπουν» βασικά τρόφιμα όπως γαλοπούλα, μοσχάρι, τσουρέκι, βασιλόπιτα και σοκολάτα.

Το «Καλάθι του Αη Βασίλη» – με τα παιχνίδια που θα περιλαμβάνει – θα είναι από την επόμενη Τετάρτη τόσο στα σούπερ μάρκετ όσο και στα καταστήματα παιχνιδιών.

Σε αυτό θα ενταθούν επιτραπέζια, παζλ, αθλητικά παιχνίδια (μπάλες, μπασκέτες κτλ), τηλεκατευθυνόμενα, κούκλες, κουκλόσπιτα, φιγούρες δράσης, βρεφικά παιχνίδια, παιχνίδια με τουβλάκια, ηλεκτρονικά παιχνίδια, λούτρινα, μουσικά παιχνίδια.

Το εορταστικό καλάθι θα ισχύει έως 4 Ιανουαρίου 2023 και το «καλάθι του Άη Βασίλη» μια εβδομάδα περισσότερο, έως τις 11 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις