Έκλεισε η ταβέρνα “Κώστας” στα Νέα Στύρα Εύβοιας,η οποία ανήκε στον άνδρα, που κακοποίησε θανάσιμα την κουταβίτσα Μάγκυ στις 17 Ιουλίου.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Facebook και στη σελίδα My Nea Styra, η ταβέρνα είναι άδεια και ενοικιάζεται.

Σύμφωνα με το zoosos.gr, ο δολοφόνος της Μάγκυ χρωστά ένα μεγάλο ποσό σε ενοίκια στον ιδιοκτήτη του κτιρίου, ο οποίος είναι μεγαλοεργολάβος.

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του δολοφόνου της σκυλίτσας έχει επιβληθεί ήδη διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ και πως η δίκη του αναμένεται να διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.

Να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα της διαμαρτυρίας για το έγκλημα έξω από την ταβέρνα, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου – όπως είπε στο zoosos.gr κάτοικος της περιοχής – πλήρωσε ο ίδιος τα έξοδα, ώστε να μοιραστούν δωρεάν σουβλάκια στους τουρίστες για να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις σκεπτόμενος φυσικά ότι αν η ταβέρνα κλείσει θα χάσει ό,τι του χρωστάει ο δράστης.

Η ταβέρνα δούλεψε για λίγο, ωστόσο μπήκε τελικά λουκέτο, καθώς τα χρέη του ιδιοκτήτη της ήταν πολλά και η δυσφήμηση μετά το έγκλημα έπαιξε και αυτή το ρόλο της.

Στη Μάγκυ έγινε ευθανασία, καθώς ο δράστης είχε θρυμματίσει το κρανίο της χτυπώντας την στο κεφάλι με καρέκλα.

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: [email protected]

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις