Δωρίστε τροφή για τα αδέσποτα της Σκοπέλου στο ειδικό καλάθι του Πετοπωλείου.

Το Pet Shop Πετοπωλείον (Κάρπου 23, Αθήνα, πλησίον του Μετρό – Σταθμός Αγίου Ιωάννη), στηρίζοντας έμπρακτα το έργο των ενεργών φιλόζωων της χώρας μας, τοποθέτησε ειδικό καλάθι, όπου θα μπορούν οι πελάτες του να προσφέρουν γατοτροφές και σκυλοτροφές για τ’ αδέσποτα ζώα της Σκοπέλου, που περιθάλπει η εκπρόσωπος της ΜΚΟ STRAY CARE SCOPELOS Νατάσα Λαμπρόγιαννη.

Η οποιαδήποτε προσφορά των φιλόζωων είναι πολύτιμη για την επιβίωση των 450 γάτων και 50 σκύλων, που έχουν άμεση ανάγκη από τροφές στη Σκόπελο.

Η οικονομική δυνατότητα της μοναδικής εθελόντριας στο νησί κ. Λαμπρόγιαννη είναι πια περιορισμένη, αφού συν τοις άλλοις στειρώνει, αγοράζει φάρμακα και περιθάλπει άρρωστα και κακοποιημένα ζώα.

Ψωνίζοντας από το Πετοπωλείον για τα δικά σας ζώα συντροφιάς σκεφτείτε και τ’ αδέσποτα της Σκοπέλου.

Η σίτιση των αδέσποτων ζώων είναι μια υπόθεση που αφορά όλους τους ενεργούς πολίτες και όχι μόνο τους λιγοστούς εθελοντές, που με το υστέρημα τους τα φροντίζουν σε καθημερινή βάση.

Εκτός από το ειδικό καλάθι, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης οποιουδήποτε χρηματικού ποσού, με το οποίο θα αγοραστούν τροφές, στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς του Πετοπωλείου με την σημείωση «ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ»:

1. Εθνική Τράπεζα
Αρ. Λογαριασμού : 104/949344-16

2. Τράπεζας Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού 5133- 053751- 669

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Πετοπωλείον (www.petopoleion.gr) στα τηλέφωνα 2109015980 και 6971552774 ή μέσω email του pet shop: [email protected]

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: [email protected]

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις