Ονειρεύεστε μια περιπέτεια, 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα; Ναι, μπορείτε να έχετε μία, όσο το δυνατόν πιο κοντά σ’ αυτήν που περιγράφει ο Ιούλιος Βερν.

Στις 11, 12 και 13 Απριλίου, το airbnb προσφέρει τη δυνατότητα σε τρεις επιλεγμένους – μαζί με τους συνοδούς τους – να περάσουν ένα βράδυ, σε βάθος 10 μέτρων, με ένα γυάλινο κυλινδρικό τοίχωμα να τους χωρίζει από 3 εκατομμύρια λίτρα νερού και 35 καρχαρίες.

Όλα αυτά στο Ενυδρείο του Παρισιού, στο οποίο η συνεργασία του οίκου σχεδίασης ubi bene με το airbnb είχε ως αποτέλεσμα ένα κυλινδρικό υπνοδωμάτιο, με 360 μοιρών διαφανή τοιχώματα, στρογγυλό κρεβάτι για δύο, μπάνιο.

Το Ενυδρείο του Παρισιού, το παλαιότερο ενυδρείο του πλανήτη – εγκαινιάστηκε το 1867, βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από τον Πύργο του Άιφελ.

Με την άφιξή τους, οι τυχεροί συναντούν στην υποδοχή τον καταδύτη και υποβρύχιο φωτογράφο Φρεντ Μπουίλ ο οποίος επιδεικνύει το κατάλυμα.

Στη συνέχεια, ειδικός επιστήμων εισάγει τους επισκέπτες στον τρόπο ζωής των σαρκοβόρων και εξηγεί λεπτομερώς γιατί η ύπαρξη τους είναι σημαντική για το θαλάσσιο οικοσύστημα.

Είναι προφανές ότι διαφυλάσσεται η ιδιωτικότητα των επισκεπτών τις ώρες που θα επιθυμήσουν να μείνουν μόνοι.

Μόνοι; Σαρξ και sharks;

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: [email protected]


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις