Η Choupette, η γάτα Βιρμανίας που ήθελε να παντρευτεί ο αείμνηστος Καρλ Λάγκερφελντ, και που θα γίνει η πλουσιότερη γάτα στον κόσμο κληρονομώντας την τεράστια περιουσία του σχεδιαστή, πόσταρε φωτογραφία της με μαύρο βέλο και ευχαρίστησε όσους της συμπαραστέκονται στο πένθος της.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα συλλυπητήρια λόγια. Με μια κάποτε κρύα, αλλά τώρα απλώς σπασμένη καριδά, πενθώ. Προσεύχομαι τα ευγενικά σας λόγια και οι ευχές να με συνοδεύσουν στο επόμενο βήμα μου στο μέλλον χωρίς τον μπαμπά μου Καρλ και ως αυτόνομη γυναίκα», έγραψε στη λεζάντα.

Η Choupette ζούσε μαζί με τον Καρλ Λάγκερφελντ τα τελευταία δυο χρόνια, έτρωγαν στο ίδιο τραπέζι και ανήκε στην… ελίτ των γατών. Από τα δικαιώματά της ως μοντέλο έχει ήδη δική της περιουσία περίπου 2.500.000 λίρες. Έχει στην υπηρεσία της δύο αποκλειστικές υπηρέτριες, έναν σεφ και έναν κομμωτή. Ζει σε δική της σουίτα με ειδικό ηχοσύστημα και μπάνιο, έχει διαμαντένια συλλογή κοσμημάτων και – φυσικά – διατηρεί δικό της λογαριασμό στο Instagram, με πάνω από 225.000 ακόλουθους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις