Συγκινητικό: Ανάπηρη σκυλίτσα χορεύει με τον κηδεμόνα της!

Συγκινητικό: Ανάπηρη σκυλίτσα χορεύει με τον κηδεμόνα της!

Η αναπηρία δεν είναι καταδίκη... Είτε για τους ανθρώπους είτε για τα ζώα.

Ένα ανάπηρο πλάσμα -που δεν πονάει και έχει όρεξη για ζωή- έχει κάθε δικαίωμα να ζει και να απολαμβάνει τη ζωή!

Γιατί η ζωή είναι πολύτιμη για όλους!

Στο παρακάτω βίντεο, η Λίλη, η ανάπηρη σκυλίτσα του Βασίλη Τζιγκούρα, του κατασκευαστή αναπηρικών αμαξιδίων για ζώα που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ανακούφιση και εξυπηρέτηση των ανάπηρων ζώων, αποδεικνύει περίτρανα ότι η χαρά της ζωής... δεν κάνει διακρίσεις!

Η Λίλη υιοθετήθηκε από τον Βασίλη τον Μάρτιο του 2016, λίγο πριν την ευθανασία της.

Βρισκόταν στο κυνοκομείο Λαμίας, όπου είχε λάβει την απαραίτητη φροντίδα μετά το τροχαίο που την άφησε ανάπηρη. Επειδή, όμως, δεν μπορούσε να ζήσει ξανά στο δρόμο και ήταν δύσκολη η παραμονή της στο κυνοκομείο, η θανατηφόρα ένεση ήταν μονόδρομος...

Κάποιοι άνθρωποι, ωστόσο, την είδαν και πρότειναν στο Βασίλη να την υιοθετήσει, ο οποίος και το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη!

Τις πρώτες μέρες, η Λίλη παρουσίαζε σημάδια κατάθλιψης: δεν μπορούσε να σηκωθεί καθόλου και κοιτούσε θλιμμένη το κενό. Σιγά-σιγά όμως και με τη βοήθεια του άλλου ανάπηρου σκύλου του Βασίλη, τον Μάκη, άρχισε να νιώθει καλύτερα, μέχρι που έφτασε να... χορεύει!

Σε όσους, λοιπόν, έχουν ένα ζωάκι που έμεινε ανάπηρο, λέμε: μην το καταδικάσετε προτού του δώσετε μια ευκαιρία να ζήσει! Θα σας εκπλήξει με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr