Κατάφερε να επιβιώσει, παρά την αντίθετη άποψη του κτηνιάτρου, και έκτοτε ζει σε σπίτι, υιοθετώντας την συμπεριφορά ενός… σκύλου!

Πρόκειται για τον Tiny Tim, ο οποίος λατρεύει να παίζει με… μαξιλάρια, κάνεις χαρές στην κηδεμόνα του όταν εκείνη επιστρέφει σπίτι και κουνάει την ουρά του σαν σκύλος.

Ο μικροσκοπικός γαϊδουράκος, ωστόσο, δεν ξεκίνησε την ζωούλα του όμορφα. Όταν τον βρήκε η (μετέπειτα) κηδεμόνας του ήταν τόσο μικρός, που έμοιαζε με κουνελάκι. Γεννήθηκε ελλιποβαρής και ο κτηνίατρος βρήκε ότι το συκώτι του δεν λειτουργεί σωστά και δεν ήταν πολύ αισιόδοξος ότι μπορεί να επιβιώσει.

Η κηδεμόνας του τον πήρε σπίτι της και άρχισε να τον ταΐζει στην αρχή κάθε 20 λεπτά όλη μέρα, έπειτα κάθε 40 και έπειτα κάθε ώρα.

Έτσι ο Tiny Tim δυνάμωσε και επειδή δεν μπορούσε να επιβιώσει έξω λόγω του μικρού μεγέθους του, έμεινε στο σπίτι και έγινε… κατοικίδιο!

Ο μικρούλης προσαρμόστηκε τέλεια στη ζωή στο σπίτι: έμαθε να κάνει την ανάγκη του έξω, έμαθε να κάνει διάφορα κόλπα, ενώ απέκτησε ένα τρομερό πάθος με τα… μαξιλάρια!

Δείτε την απίστευτη ιστορία του!

Πηγή: skylosgiaspiti.gr

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: [email protected]

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις