Κάποια ζώα έχουν την ικανότητα να κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελούν και αυτό είναι τεράστιο προσόν ασχέτως αν γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά τους.

Η Grumpy Cat όπως έγινε γνωστή στο ίντερνετ η Tardar Sauce, απέκτησε τεράστια φήμη το 2012, όταν φωτογραφίες της άρχισαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω social media. Η συμπαθέστατη γάτα είχε μονίμως μια… ξενερωμένη φάτσα και αιτία γι αυτό αποτελούσε το γεγονός ότι γεννήθηκε με νανισμό και το πρόσωπό της είχε και μια δυσμορφία.

Ο κόσμος, ωστόσο, αγνοούσε αυτή την ιδιαιτερότητα και έμενε μόνο στο στρυφνό των εκφράσεών της με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εκατοντάδες memes για πάρτη της, να γυρίσει τον κόσμο σε τηλεοπτικές εμφανίσεις και οι ιδιοκτήτες της να γίνουν πλούσιοι και να μη χρειάζεται καν να συνεχίσουν να δουλεύουν.

Η Grumpy, με τους περισσότερους από 2 εκατ. followers στο Instagram έφυγε πρόωρα, σε ηλικία μόλις επτά ετών, καθώς έπαθε επιπλοκή στο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα το ουροποιητικό της σύστημα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις