Φωτογραφία που σε στοιχειώνει - Δείτε την ιστορία πίσω από αυτή

Φωτογραφία που σε στοιχειώνει - Δείτε την ιστορία πίσω από αυτή

Η Lunita, μια ανάπηρη σκυλίτσα, εγκαταλείφθηκε σε τραγική κατάσταση: μέσα σε ένα σπασμένο αναπηρικό αμαξίδιο, με το μισό της σώμα κάτω στο δρόμο, δεμένη με αλυσίδα σε ένα κάγκελο, χωρίς φαγητό και νερό...

Οι "άνθρωποί" της είχαν αφήσει μόνο ένα πακέτο πάνες και ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγούσαν ότι δεν μπορούσαν να την κρατήσουν.

Η φωτογραφία αυτή είναι εξευτελιστική όχι βέβαια για την σκυλίτσα, αλλά γι' αυτούς, που είχαν το θράσος να την εγκαταλείψουν στο δρόμο, απροστάτευτη την στιγμή που τους χρειαζόταν περισσότερο: στα γεράματα και την αναπηρία της.

Κανένας δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση, πόσο μάλλον ένα πλάσμα, το οποίο σε όλη του τη ζωή σε αγαπάει, σου είναι ευγνώμων για όσα του προσφέρεις (κι ας μην είναι πολλά), σου είναι αφοσιωμένο!

Η Lunita, όμως είχε άστρο!

Διασώθηκε και έλαβε την απαραίτητη κτηνιατρική φροντίδα. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο και έλαβε και ένα καινούργιο αμαξίδιο για να μετακινείται. Η γλυκιά σκυλίτσα τελικά υιοθετήθηκε!

Οι νέοι κηδεμόνες της πρόσφεραν όλα όσα είχε στερηθεί. Όμως, η Lunita πρόλαβε να μείνει μαζί τους μόνο ένα χρόνο. Ένα μήνα μετά τα 11ά γενέθλιά της,
"έφυγε".

Ήταν όμως ο καλύτερος χρόνος της ζωής της!

Υιοθετήστε, μην αγοράζετε ζώα: Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα ζωάκι, που είναι καταδικασμένο.

Πηγή: skylosgiaspiti.gr

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr