Σποτ για τις υιοθεσίες: "Μέχρι να μην υπάρχουν πια ζώα στον δρόμο"

Σποτ για τις υιοθεσίες: "Μέχρι να μην υπάρχουν πια ζώα στον δρόμο"

Η υιοθεσία ζώων είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο γιατί σώζουμε ένα ζωάκι από το δρόμο και του δίνουμε την ευκαιρία να ζήσει, αλλά και γιατί αυτό βοηθά στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σχετικά με τα αδεσποτάκια.

Η αγάπη του παρουσιαστή και tattoo artist Γιώργου Μαυρίδη για τα ζώα είναι γνωστή.

Μαζί με την σκυλίτσα του, τη Μόλυ, έχει μιλήσει πολλές φορές ανοικτά για την ανάγκη να ευαισθητοποιηθούμε όλοι περισσότερο στο θέμα των αδέσποτων ζώων, αλλά και στο ζήτημα της υιοθεσίας.

Στο παρακάτω σποτ, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2017 αλλά παραμένει πάντα επίκαιρο, ο Μαυρίδης μιλάει για την υιοθεσία ζώων

Στο κείμενο που συνοδεύει το σποτ της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιόπουλης διαβάζουμε τα εξής:

«Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Μόλυ έκαναν την δική μας επιθυμία πραγματικότητα. Να φτιάξουμε ένα σποτάκι για τα αδέσποτα. Ένα σποτάκι που θα προτρέπει τον κόσμο να υιοθετήσει. Είτε από τον δρόμο, είτε από το καταφύγιο, είτε από την φιλοζωική ομάδα της περιοχής του. Ένα σποτάκι που θα προτρέπει τον κόσμο να μην φοβηθεί να υιοθετήσει ένα ζώο μεγαλύτερης ηλικίας ή ένα ζώο με αναπηρία. Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη από μικρούς θησαυρούς. Μικρούς θησαυρούς με μεγάλη καρδιά και τεράστια αποθέματα αγάπης. Ανοίξτε την καρδιά σας, ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον Γιώργο Μαυρίδη για την τιμή που μας έκανε να πρωταγωνιστήσει μαζί με την αγαπημένη μας Μόλυ και που αγκάλιασε την ιδέα μας».

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr