Μια τρυφερή ιστορία αγάπης, με πρωταγωνιστές δύο υπέροχους σκύλους, είναι το θέμα της φετινής τηλεοπτικής καμπάνιας της γνωστής σουηδικής εταιρείας επίπλων ΙΚΕΑ.

Με κεντρικό μήνυμα "Σε ένα σπίτι ΙΚΕΑ ζεις πιο πολλά απ’ όσα φαντάζεσαι", η νέα καμπάνια είναι αφιερωμένη στο σπίτι, που «μεταμορφώνεται» και γίνεται ο δικός μας προσωπικός χώρος.

Το βίντεο ξεκινάει με δύο σκύλους, οι οποίοι είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Μια οικογένεια διαλέγει να υιοθετήσει τον έναν από τους δύο και τον παίρνει σπίτι.

Ακολουθούν πλάνα, που δείχνουν ότι και οι δύο νοσταλγούν ο ένας τον άλλο. Ακόμα και ο σκυλάκος που υιοθετήθηκε και περνάει όμορφα στο καινούργιο του σπίτι, δεν ξεχνάει τον φίλο του.

Η συγκλονιστική στιγμή, που θα σας κάνει σίγουρα να κλάψετε, είναι όταν το κοριτσάκι της οικογένειας ανακαλύπτει ότι ο σκυλάκος τους φυλούσε τα μπισκότα που του έδιναν για ένα… λούτρινο σκυλάκι, στο πρόσωπο του οποίου έβλεπε τον φίλο του, που είχε αφήσει πίσω.

Τί θα αποτελούσε, άραγε, μεγαλύτερη απόδειξη της νοσταλγίας για τον φίλο του;

Όταν η οικογένεια το καταλαβαίνει, αποφασίζει το πιο όμορφο πράγμα!

Οι δύο αυτοί σκύλοι και η τρυφερή ιστορία αγάπης τους γίνονται η αφορμή για να ζήσει η οικογένεια που τα περιβάλει πιο πολλά απ’ όσα είχε φανταστεί!

Τέτοιες διαφημίσεις, όπως αυτή του ΙΚΕΑ, αποτελούν μια υπέροχη πρωτοβουλία, που προάγουν την φιλοζωία.

Δείτε τη διαφήμιση ΙΚΕΑ

Πηγή: skylosgiaspiti.gr

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: [email protected]

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις