Απίστευτη φωτογραφία: Αυτά τα δύο ποντίκια κλέβουν την παράσταση στο μετρό [pic]

Απίστευτη φωτογραφία: Αυτά τα δύο ποντίκια κλέβουν την παράσταση στο μετρό [pic]

Απίστευτη φωτογραφία: Μια απίστευτη σκηνή με δύο ποντίκια στο λονδρέζικο Tube απαθανάτισε ένας φωτογράφος, ενώ περίμενε στην αποβάθρα.

Απίστευτη φωτογραφία: Στο απέραντο υπόγειο σύστημα μετακινήσεων της αγγλικής πρωτεύουσας, που είναι γεμάτο κόσμο όλες τις ώρες της ημέρας, δύο μικροσκοπικά ποντικάκια κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση. Ο Sam Rowley "αιχμαλώτισε" με τον φακό του μια απίστευτη σκηνή. Δύο ποντίκια να παίζουν μπουνιές για λίγα ψίχουλα!

Ο Rowley άρχισε να φωτογραφίζει τα ποντίκια, ενώ περίμενε στην αποβάθρα. Τα παρατηρούσε, ενώ έψαχναν για ψιχουλάκια. Και τότε συμβαίνει το απίστευτο: Ξαφνικά, αρχίζουν να μαλώνουν για ένα ψίχουλο και πιάνονται στα χέρια στην κυριολεξία.

Η φωτογραφία του, με τίτλο ''Station Squabble'', έχει επιλεγεί ήδη από τον κόσμο και μπήκε στη λίστα με τις 25 φωτογραφίες, που θα διαγωνιστούν για το βραβείο Lumix Wildlife Photographer of the Year 2019, που δίνει κάθε χρόνο το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου. Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 4 Φεβρουαρίου.