Η δράση της εταιρείας με περισσότερους από 1.400 εργαζομένους στην Ελλάδα, αποτυπώνεται έντονα στις δράσεις ΕΚΕ της (Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη). Κάτω από την ομπρέλα του προγράμματος #WeCare, η INTRASOFT το 2016 ξεκίνησε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ΕΚΕ για τον κλάδο της Πληροφορικής, με βασικούς πυλώνες την κοινωνία, την εκπαίδευση, το περιβάλλον, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, αποκτώντας μια νέα εικόνα στα μάτια των εργαζομένων της, των συνεργατών της, αλλά και της κοινωνίας στο σύνολό της.

Στα πλαίσια του προγράμματος #WeCare, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 οι #IntrasoftPeople συμμετείχαν σε ακόμα μια δράση εθελοντικής δενδροφύτευσης στη Σαρωνίδα Αττικής, σε συνεργασία με την ΜΚΟ We4All. Oι άνθρωποι της INTRASOFT ένωσαν τις δυνάμεις και το πάθος τους, συμβάλλοντας σε μια πιο βιώσιμη επόμενη μέρα για το περιβάλλον.

Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν ήταν απλά μια δράση ΕΚΕ. Κύριος γνώμονας της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών για ένα καλύτερο αύριο, στις κοινωνίες που την φιλοξενούν. Στην ατζέντα δράσεων ΕΚΕ της INTRASOFT έχουν ήδη προγραμματιστεί οι επόμενες ενέργειες δενδροφύτευσης και καθαρισμού παραλιών, ενέργειες που θα επωφελήσουν το περιβάλλον και θα συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση του πνεύματος ομαδικότητας μεταξύ των εργαζομένων της INTRASOFT.

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις δράσεις της INTRASOFT International, μπορείτε να ακολουθήσετε την εταιρεία στα κανάλια της στα Social Media:

Website: https://www.intrasoft-intl.com/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/intrasoft-international/

Twitter: https://twitter.com/INTRASOFT_Int

Instagram: https://www.instagram.com/intrasoft_int/