Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί καταγγελία για τη βάναυση κακοποίηση και θανάτωση δύο σκυλιών στα Χανιά, στην οποία προχώρησε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η προστασία των ζώων».Σύμφωνα με την καταγγελία, δύο σκύλοι βρέθηκαν κρεμασμένοι και κατακρεουργημένοι στα Κεραμειά Χανίων. Την καταγγελία έκανε αρχικά στον Φιλοζωικό Σύλλογο η ιδιοκτήτρια των ζώων η οποία φέρεται να είχε αφήσει τα δύο σκυλιά σε γνωστό της πρόσωπο, καθώς θα έλειπε για ορισμένες ημέρες.

Όταν επέστρεψε αναζητούσε τα σκυλιά για πέντε ημέρες, ώσπου τα εντόπισε κρεμασμένα, γδαρμένα ενώ έλειπαν και τα νύχια των ποδιών τους.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος απευθύνθηκε στην αστυνομία για την καταγγελία, ενώ ζητά τον εντοπισμό του δράστη και την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν σημειωθεί πολλές ανάλογες καταγγελίες.

Αναλυτικά η καταγγελία του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων:

«Σοκ μας προκάλεσε ένα τηλεφώνημα που δεχτήκαμε το πρωί και αφορούσε σε μια ειδεχθή κακοποίηση σκύλων!!!

Συμπολίτης μας μας ανέφερε ότι εντόπισε τα δύο σκυλιά της,τα οποία αναζητούσε πέντε ημέρες, κρεμασμένα σε χωράφι στην περιοχή Κοντόπουλα των Κεραμειών.

Η γυναίκα ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση,δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί και μας ζήτησε βοήθεια.

Επικοινωνήσαμε άμεσα με την αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και ενημερωθήκαμε ότι περιπολικό έσπευδε στο σημείο όπου ήταν κρεμασμένα τα δύο άτυχα ζώα, αφού είχαν ήδη ενημερωθεί από την κηδεμόνα,.

Ο δράστης,εντελώς σαδιστικά είχε γδάρει τα πόδια των ζώων και είχε αφαιρέσει τα νύχια τους!!!

Οι λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράψουμε τη βία που ανυπεράσπιστα, άκακα πλάσματα βιώνουν μέχρι θανάτου στην Ελλάδα.

Έφυγε η κηδεμόνας λίγες ημέρες από την κατοικία της, εμπιστευόμενη τους δυο σκύλους της σε κοντινό της πρόσωπο. Οι σκύλοι εξαφανίστηκαν και μετά από πέντε μέρες αδιάκοπης αναζήτησης, βρέθηκαν κρεμασμένοι και κατακρεουργημένοι.

Ας αποδείξει η Ελληνική Αστυνομία ότι δεν επικρατεί άλλος νόμος εκεί πάνω, διενεργώντας ενδελεχή έρευνα και συλλαμβάνοντας τον δράστη, ο οποίος προφανώς κάνει “προθέρμανση” για τα βιαιότερα εγκλήματα που θα ακολουθήσουν.

Άλλωστε οι καταγγελίες που δεχόμαστε για τη συγκεκριμένη περιοχή είναι πάμπολλες αλλά κανένα στόμα δεν ανοίγει ποτέ.

Στη μνήμη του μόλις οκτώ μηνών Τζακ και του δεκατριών μηνών Λεωνίδα,ας αποδοθεί μια φορά δικαιοσύνη.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η ασφάλεια Χανίων καθώς στο σημείο βρέθηκε και ένα μαχαίρι.

Δεν είμαστε μάντεις κακών, η επιστήμη το βεβαιώνει, το ζήσαμε και πέρσι στα Αφράτα όπου τα στόματα άνοιξαν μετά το φρικτό έγκλημα.

Ως σύλλογος προστασίας των ζώων εκπέμπουμε SOS η βία στον τόπο μας εντείνεται, γίνεται όλο και σκληρότερη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις