Βόρεια Ελλάδα: Ολοταχώς προς τον χειμώνα οδεύει ο καιρός στην Ελλάδα. Ήδη το κρύο είναι τσουχτερό σε πολλές περιοχές και ειδικά στη βόρεια Ελλάδα κυρίως το βράδυ και νωρίς το πρωί, δηλαδή τις ώρες που δεν ζεσταίνει την ατμόσφαιρα η ηλιακή ακτινοβολία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πολλές περιοχές σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου καταγράφηκαν αρνητικές τιμές.

Συγκεκριμένα, το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr κατέγραψε τις χαμηλότερες θερμοκρασίες στη Βλάστη Κοζάνης (-4,5 βαθμοί Κελσίου), στο Μεσόβουνο Κοζάνης (-3,1), στο Βαρικό Φλώρινας (-2,8), στον Νέο Καύκασο Φλώρινας (-2,4), στην Κοιλάδα Κοζάνης (-2,2), στον Άγιο Παύλο Ημαθίας (-2,1) και στο Νευροκόπι Δράμας (-2 βαθμοί).

Πάντως, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη το κρύο θα συνεχιστεί στα βόρεια και τις επόμενες μέρες καθώς θα επιμείνουν οι βοριάδες. Σ’ αυτές τις περιοχές δεν θα έχουμε όμως βροχές οι οποίες θα εκδηλωθούν αύριο στα νότια και δυτικά γεωγραφικά τμήματα και την Πέμπτη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου βροχές θα έχουμε από το ύψος της Λαμίας και νοτιότερα με την Ελλάδα να χωρίζεται ουσιαστικά στα δύο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις