Κώστας Καρράς: «Η ΕΛΛΕΤ αποχαιρετά με οδύνη τον ιδρυτή της Κώστα Καρρά. Ένα σπουδαίο άνθρωπο, με βαθιά, γνήσια αγάπη για το περιβάλλον και τον πολιτισμό, έναν πρωτοπόρο της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα και διεθνώς, έναν ακούραστο δάσκαλο, συνεργάτη και φάρο για όλους μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο ιδρυτής της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ), Κώστας Καρράς. Η είδηση αναρτήθηκε στις σελίδες στο Ίντερνετ (https://www.ellet.gr/deltia-typou/i-ellet-apochaireta-me-odyni-ton-idryti-tis-kosta-karra/) και στο Facebook της ΕΛΛΕΤ, που από το 1972 αγωνίζεται για την προστασία του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς:

«Η ΕΛΛΕΤ αποχαιρετά με οδύνη τον ιδρυτή της Κώστα Καρρά. Ένα σπουδαίο άνθρωπο, με βαθιά, γνήσια αγάπη για το περιβάλλον και τον πολιτισμό, έναν πρωτοπόρο της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα και διεθνώς, έναν ακούραστο δάσκαλο, συνεργάτη και φάρο για όλους μας. Η ΕΛΛΕΤ αποχαιρετά τον ιδρυτή της στα 50 χρόνια από την γέννησή της. Το παράδειγμά του θα είναι πολύτιμη παρακαταθήκη και οδηγός μας για το μέλλον. Κώστας Καρράς, 6 Απριλίου 1938 – 28 Φεβρουαρίου 2022».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις