Βίντεο, όπου έχει καταγραφεί το αυτοκίνητο με τον ασυνείδητο, που πέταξε το παράλυτο λευκό θηλυκό τιγράκι έξω από τον κάδο ανακύκλωσης στο Αττικό Πάρκο, έχει στην κατοχή της η Αστυνομία.

Το βίντεο ντοκουμέντο είναι από κάμερες της περιοχής και δείχνει το ΙΧ, που φτάνει γύρω στις 11 τη νύχτα, πριν από περίπου μια εβδομάδα, έξω από το Αττικό Πάρκο. Ο οδηγός σταματά δίπλα από τον κάδο ανακύκλωσης, ενώ μετά απομακρύνεται.

Στο σημείο αυτό ανακαλύφτηκε το τιγράκι από υπαλλήλους του Αττικού Πάρκου, ακίνητο και σε τραγική κατάσταση, αδύναμο, υποσιτισμένο, φοβισμένο, νηστικο και διψασμένο, με πόνους στα ποδαράκια.

Η εγκατάλειψη της μικρής θηλυκής τίγρης προκάλεσε έκρηξη ανθρωπιάς, καθώς εκατοντάδες επικοινώνησαν με τον Γάλλο ιδρυτή του Αττικού Πάρκου, Ζαν Ζακ Λεσουέρ, και εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το ζώο, που φιλοξενείται εκεί και ήδη υιοθετήθηκε.

Ο ιδιοκτήτης του Πάρκου, κ. Λεσουέρ, φροντίζει ιδιαίτερα το ζώο, που προς το παρόν υποβάλλεται σε ειδική θεραπεία με φάρμακα, βιταμίνες και παυσίπονα, καθώς ήταν υποσιτισμένο και πολύ ταλαιπωρημένο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις