Την καινοτομία και τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες που φέρνει στις συναλλαγές, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου η TFI Markets. Μετά από 20 και πλέον χρόνια πετυχημένης πορείας στην κυπριακή αγορά, ήρθε στην Ελλάδα με motto #ThinkOutsideTheBank.

Η TFI Markets, που ηγείται στην αγορά λύσεων διεθνών πληρωμών της Κύπρου, φέρνει προηγμένη τεχνογνωσία στον τομέα του fintech κι αποσκοπεί στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής αγοράς, παρέχοντας ευκολία και ταχύτητα στις διεθνείς πληρωμές, χωρίς περιττές τραπεζικές χρεώσεις.

Ο CEO, κ. Χάρης Χαριλάου ανέφερε ότι η TFI Markets έρχεται για να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και ανταγωνιστικό προϊόν στον τομέα των εμβασμάτων και πληρωμών με ταυτόχρονη μετατροπή συναλλάγματος, καθώς και σε χρηματοοικονομικά προϊόντα μείωσης του συναλλαγματικού κινδύνου.

Αναφερόμενος στις προκλήσεις που έφερε η πανδημία επισήμανε: «Η δύσκολη περίοδος αλλά και η εμπειρία της πανδημίας οδήγησε τις επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο να προσαρμοστούν σε ένα νέο ψηφιακό κόσμο, όπου η βιομηχανία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ψηφιακή επανάσταση έχει μεταμορφώσει τον τρόπο πρόσβασης των χρηστών σε χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες».

Σχετικά με την ελληνική αγορά, ο κ. Χαριλάου σημείωσε ότι η εταιρεία σκοπεύει να εισάγει διαρκώς νέες τεχνολογικές λύσεις, ώστε να υπάρξει θετικό αποτύπωμα και στους πελάτες αλλά και στην ελληνική οικονομία.

Η TFI Markets αλλάζει ουσιωδώς την καθημερινότητα των πελατών της, πραγματοποιώντας συναλλαγές σε πάνω από 20 νομίσματα και σε περισσότερες από 150 χώρες, με ασφάλεια, ταχύτητα και διαφάνεια.

Πολυεθνικοί όμιλοι εταιρειών με συναλλαγματικές σχέσεις στο εξωτερικό, αλλά και ιδιώτες ή μικρότερες εγχώριες επιχειρήσεις εμπιστεύονται την TFI Markets κι εξοικονομούν καθημερινά, ενώ παράλληλα επωφελούνται από τις υπηρεσίες διαχείρισης συναλλαγματικού ρίσκου και τις Λύσεις API.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις