Τα ανδρικά κοστούμια είναι μεγάλη υπόθεση και υπάρχουν στην μόδα για δεκαετίες, ενώ κάποτε ήταν το μοναδικό ανδρικό ένδυμα, πολύ πριν τα τζιν ή τα chinos. Όταν ακούμε ανδρικά κοστούμια έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο και αυστηρό μοτίβο στο μυαλό μας που περιλαμβάνει λευκά ή γκρι ανδρικά πουκάμισα, ανδρικά παντελόνια ασορτί με το σακάκι και γιλέκα με κεντητές λεπτομέρειες για πιο επίσημες περιστάσεις.

Πλέον όμως η μόδα σπάει το κατεστημένο και τα ανδρικά κοστούμια γίνονται fashion item που μπορεί να ενταχθεί στην Mix and Match αισθητική, ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας πρωτότυπο στυλ, που θα παραμένει ταυτόχρονα κομψό και κλασάτο.

Μία βασική αρχή

Για να συνδυάσετε ανδρικά κοστούμια θα πρέπει να έχετε αρκετά και διαφορετικά μεταξύ τους σακάκια, πουκάμισα, παντελόνια και γιλέκα που να επιτρέπουν τις εναλλαγές. Η αισθητική mix and match επιτρέπει τον συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων με περισσότερη ελευθερία δημιουργώντας ένα καλαίσθητο και πρωτότυπο αποτέλεσμα: παστέλ ανδρικά πουκάμισα, ανδρικά παντελόνια σε έντονα χρώματα, καφέ loafers, στυλάτα γιλέκα και ούτω καθεξής, ανάλογα με την εποχή.

Είναι σημαντικό να μάθετε πώς να συνδυάζετε αυτά τα στοιχεία ώστε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ειδικά στα ανδρικά κοστούμια, το να διαχωρίσετε τα σακάκια από τα ανδρικά παντελόνια και να τα φορέσετε ξεχωριστά χρειάζεται μελέτη και εξάσκηση, ενώ η συνέπεια ως προς το είδους υφάσματος είναι απαραίτητη, καθώς δεν μπορείτε να ταιριάξετε ένα χειμερινό σακάκι με καλοκαιρινά ανδρικά πουκάμισα και παντελόνια ή το αντίστροφο.

Οι διαφορετικοί τόνοι είναι επίσης δυνατός συνδυασμός, αλλά πολύ ριψοκίνδυνος! Χρειάζεται ομοιόμορφη χρωματική συνέπεια και να έχετε υπόψιν ότι τα έντονα χρώματα συνδυάζονται με έντονα χρώματα και τα παλ χρώματα με παλ χρώματα.

Μερικές προτάσεις

Ποιος θα μπορούσε να σας δώσει την καλύτερη έμπνευση για να συνδυάσετε σωστά τα ανδρικά σακάκια με ανδρικά πουκάμισα, παντελόνια και γιλέκα, εκτός από το κορυφαίο online κατάστημα με ανδρικά κοστούμια Rococo;

Το καφέ είναι το ιδανικό χρώμα για άνοιξη και φθινόπωρο και μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με chino ανδρικά παντελόνια αλλά και με τζιν, ενώ τα παπούτσια σε ασορτί χρώμα, loafers ή και αθλητικά είναι must για να επιτευχθεί η απαραίτητη συνοχή στο αποτέλεσμα. Συνδυάστε με γραβάτα σε λεπτομέρειες ίδιου χρώματος με το σακάκι και ανδρικά πουκάμισα σε λευκή ή ανοιχτή γαλάζια βάση με ουδέτερο pattern.

Τα ανδρικά γιλέκα δύο όψεων είναι επίσης μία top fashion επιλογή που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Σκούρο χρώμα στο στέρνο και έντονο χρώμα στην πλάτη, ταιριάζει τέλεια με γραβάτα ή παπιγιόν που θα συνδυάζει και τα δύο χρωματικά στοιχεία στη βάση και τις λεπτομέρειές του. Σε αυτό το σχέδιο τα ανδρικά πουκάμισα θα πρέπει να είναι λευκά και ουδέτερα, ώστε να μην τραβάνε την προσοχή από το pattern.

Βρείτε αυτά και ακόμη περισσότερα ανδρικά πουκάμισα, ανδρικά παντελόνια και ανδρικά γιλέκα στο ηλεκτρονικό κατάστημα με ανδρικά κοστούμια Rococo με κορυφαία ποιότητα και μοναδικό στυλ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις