Σε “παρουσία” του Γ. Βουλγαράκη πίσω από τους ΑΝΕΛ αναφέρθηκε ο βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Κουράκος, εξερχόμενος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ένα τέταρτο μετά την έναρξή της, αφού ανακοίνωσε την παραίτησή του.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουράκος στους δημοσιογράφους, “μετά από όσα έγιναν, με πήρε στο τηλέφωνο ένας πολιτικός και μου είπε: Τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα πάτε να το διαλύσετε;”

Ο κ. Κουράκος διευκρίνισε ότι ο πολιτικός ήταν ο Γ. Βουλγαράκης, στον οποίο, όπως είπε, του απάντησε: “Τι μου ζητάς; πώς να μαζέψω εγώ τον Χρ. Ζώη;”

Σύμφωνα με τον κ. Κουράκο, ο κ. Βουλγαράκης του ανταπάντησε ότι θα τηλεφωνούσε ο ίδιος στον κ. Ζώη.

Πάντα σύμφωνα με τον βουλευτή Β’ Πειραιώς, ο ίδιος και ο κ. Ζώης είναι πρόθυμοι να πάνε στον εισαγγελέα και να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αλήθεια των ισχυρισμών Βουλγαράκη και ότι καλούν τον κ. Καμμένο να πράξει το ίδιο.

Τέλος ο κ. Κουράκος είπε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία θέση στο κόμμα όταν βρίσκονται άτομα όπως ο κ. Βουλγαράκης πίσω από αυτό.

“Η ελληνική απάντηση στην αποστασία είναι ανένδοτος αγώνας”, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος με αφορμή την αποχώρηση Κουράκου.

Απάντηση Βουλγαράκη

Μέσω Twitter απαντάει ο Γ. Βουλγαράκης: “Είναι κρίμα που ιδιωτικές συζητήσεις ανάμεσα σε παλιούς φίλους και συναγωνιστές- από καθαρό και μόνο ενδιαφέρον, μετατρέπονται σε “επιχειρήματα” αλληλοεξόντωσης και εκκαθάρισης προσωπικών λογαριασμών.

Προσωπικά είμαι από επιλογή εκτός πολιτικής και έχω δηλώσει κατ επανάληψη ότι δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ σε κανένα επίπεδο και με κανένα κόμμα.

Ως εκ τούτου, όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν καθ οιονδήποτε τρόπο, στις εσωτερικές τους διαμάχες, επειδή απλώς ο Πάνος Καμένος είναι φίλος μου, αν δεν κατάλαβαν λάθος, τότε εξυπηρετούν άλλα και σε κάθε περίπτωση, ύποπτα συμφέροντα”.

Παρέμβαση Δημαρά

“Θεωρώ ότι όταν ένα πολιτικό πρόσωπο έχει κάτι να καταγγείλει, πρέπει να καταθέτει στοιχεία και όχι να πετάει μια κουβέντα και να φεύγει. Δεν τιμά κανέναν μας να μετατρέπει το κόμμα σε δημόσιο κουτσομπολιό”, δήλωσε, σχετικά με την καταγγελία Κουράκου, ο βουλευτής Β’ Αθηνών Γιάννης Δημαράς.

Αναχωρώντας από τα γραφεία του κόμματος όπου συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, ο κ. Δημαράς αναφέρθηκε και στη δική του στάση απέναντι στους ΑΝΕΛ και αποσαφήνισε ότι συνεχίζεται η συνεργασία του Άρματος Πολιτών με τους ΑΝΕΛ χωρίς να υπάρχει κανένα θέμα αποστασιοποίησης.

Εκτός και ο Μαρκόπουλος

Την αποχώρησή του από τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” ανακοίνωσε ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, αφήνοντας αιχμές για τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο ότι “διεκδίκησε υπουργικούς θώκους” εν αγνοία των βουλευτών.

Διαβάστε: