Αρπάχτηκαν (πάλι) Νεράντζης- Κωνσταντοπούλου

Αρπάχτηκαν (πάλι) Νεράντζης- Κωνσταντοπούλου
Σε άγριο καυγά μεταξύ του Τάσου Νεράντζη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου εξελίχθηκε η συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τον προγραμματισμό του έργου της.

Αφορμή το αίτημα του προέδρου της επιτροπής να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση πριν από την έναρξη της ΚΟ της ΝΔ, με αποτέλεσμα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσει οργισμένα χαρακτηρίζοντας τον κ. Νεράντζη «όργανο συγκάλυψης και αποπροσανατολισμού».

Ο κ. Νεράντζης ανταπέδωσε επικρίνοντας τη γενικότερη στάση της συναδέλφου του στις συνεδριάσεις, ενώ τη χαρακτήρισε «γλωσσώδη» βουλευτή που επικαλύπτει τις ομιλίες του προέδρου και των συναδέλφων της κι έκανε λόγο για αυθάδεια της κ. Κωνσταντοπούλου.

Αποτέλεσμα των λεγομένων του ήταν η έντονη αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και συνακολούθως το άτυπο αίτημα του κ. Νεράντζη να ζητήσει ανανέωση της εμπιστοσύνης της επιτροπής στο πρόσωπό του, το οποίο και έγινε κατά πλειοψηφία, καθώς οι παριστάμενοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν τη διαδικασία κάνοντας λόγο για «παρωδία».

Ο καυγάς όμως συνεχίστηκε και μετά, καθώς όταν η κ. Κωνσταντοπούλου προειδοποίησε να μην κλείσει τις εργασίες της η επιτροπή πριν τοποθετηθεί η ίδια -γιατί θα καταγγείλει το προεδρείο-, ο κ. Νεράντζης δήλωσε ότι «για τις καταγγελίες σας υπάρχει ειδικό δοχείο απορριμμάτων», προκαλώντας εκ νέου της φωνές της συναδέρφου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Νεράντζης και Κωνσταντοπούλου είχαν διασταυρώσει ξανά τα ξίφη τους και στην επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ.