Τρεις ύποπτους του κοινού ποινικού δικαίου φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από την δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής την 1η Νοέμβρη στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το Βήμα, πρόκειται για δύο Έλληνες και έναν Αλβανό, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστείες, απόπειρες ανθρωποκτονίας και διαρρήξεις.

Ωστόσο, ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας που εκδόθηκε την Κυριακή το απόγευμα διαψεύδει τις πληροφορίες.

Όπως έγραψε το Βήμα, οι βασικοί ύποπτοι εντοπίστηκαν από την Ελληνική Αστυνομία μετά από παρακολουθήσεις τηλεφώνων και τον συνδυασμό των διαθέσιμων στοιχείων.

Η Αντιτρομοκρατική προσπαθεί να βρει το πώς έγινε η διασύνδεση μεταξύ αυτών και της οργάνωσης «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες», δεδομένου ότι υπάρχει η προκήρυξη που απέστειλαν προ μηνών τα μέλη της νεοσυσταθείσας τρομοκρατικής οργάνωσης.

Οι πληροφορίες που επικαλείται το Βήμα κάνουν λόγο για τη σωματοδομή και το ανάστημα του ενός από τους τρεις υπόπτους, τα οποία ταιριάζουν με εκείνο του εκτελεστή του Ν. Ηρακλείου, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί στο πόδι από ατύχημα με μοτοσικλέτα.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΛ.ΑΣ. είχε δώσει από την αρχή ιδιαίτερη σημασία στο ιδιαίτερο βάδισμα του εκτελεστή, μελετώντας το βίντεο από την επίθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από παρακολούθηση για άλλη υπόθεση καταγράφηκαν συνομιλίες μεταξύ των τριών στις οποίες φαίνεται πως μιλούν για την επίθεση στα γραφεία της ΧΑ και τις σχετικές κινήσεις τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις