Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης Ιατρών της ΝΔ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, για το νομοσχέδιο για τον ΕΟΠΥΥ .

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση κατέληξε σε… τραυματισμούς και αλληλομηνύσεις.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Βαρβάρα Ανεμοδουρά, εγκάλεσε τον πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλη Βλασταράκο για μειωμένη αγωνιστικότητα κατά του ν/σ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε: “Ο αγώνας έχει προδοθεί, υπάρχουν προδότες ανάμεσά μας”.

Η ίδια ζήτησε από τους γιατρούς το πράσινο φως προκειμένου να καταθέσουν τα συνδικαλιστικά όργανα μήνυση σε όλους τους βουλευτές που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Η πρότασή της συνάντησε την αποδοκιμασία των υπολοίπων, ενώ ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλης Βλασταράκος αντέδρασε έντονα, λέγοντας ότι η πρόταση δεν οδηγεί πουθενά.

Η κ. Ανεμοδουρά βγήκε -όπως λένε οι παρευρισκόμενοι- εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να αρπάξει το μικρόφωνο και άρχισε να υβρίζει τον κ. Βλασταράκο, αποκαλώντας τον “παλιάνθρωπο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia, το αποτέλεσμα ήταν η αντιπαράθεση να πάρει προσωπικές διαστάσεις και σε κάποιο σημείο η κ. Ανεμοδουρά να προσκρούσει σε τοίχο και να χάσει τις αισθήσεις της, ενώ άλλες πληροφορίες λένε πως παραπάτησε σε καλώδια.

Η κ. Ανεμοδουρά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου εύχεται περαστικά στην κ. Ανεμοδουρά και τονίζει ότι “το περιστατικό, το οποίο αναφέρεται ως ατύχημα προέρχεται από διάφορες λεκτικές επιθέσεις, τις οποίες πρώτη η κ. Ανεμοδουρά εξαπέλυσε εναντίον παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Έχω μιλήσει με τους θεράποντες ιατρούς της, οι οποίοι με διαβεβαίωσαν πως οι απαραίτητες εξετάσεις που διενεργήθηκαν ήταν φυσιολογικές”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις