Άδωνις: Δεν θα είμαι υποψήφιος για την Αθήνα

Άδωνις: Δεν θα είμαι υποψήφιος για την Αθήνα
Απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων, απέναντι σε Δούρου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και Κασιδιάρη εκ μέρους της Χ.Α., ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Ούτε μία στο εκατομμύριο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει φήμες για υποψηφιότητα της Φωτεινής Πιπιλή στο δήμο Αθηναίων, είπε ότι αν και η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται για το Δήμο θα ήταν υπέρ μιας τέτοιας εκδοχής. «Την πάω πάρα πολύ την Φωτεινή, έχει αυτοδιοικητική εμπειρία, τη θεωρώ από τους πολύ καλούς βουλευτές», ανέφερε.

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και στην υποψηφιότητα Καρυπίδη για τη Δυτική Μακεδονία, είπε ότι αναδεικνύει πόσο προβληματικό κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και «πόσο θα μπλέκαμε αν είχε να διαχειριστεί σοβαρά θέματα». «Άλλο να υπάρχουν αντάρτες και διαφωνίες σε ένα κόμμα και άλλο να σφάζονται μεταξύ τους. Εδώ γίνανε από δυο χωριά χωριάτες» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον ΕΟΠΥΥ έκανε λόγο για μία μεγάλη μεταρρύθμιση στον τομέα της υγείας, που την σταματούσαν κάθε φορά τα συμφέροντα και τόνισε ότι η κυβέρνηση πέρασε το σχετικό νομοσχέδιο βγαίνοντας ενισχυμένη και τονισε ότι ο ΕΟΠΥΥ θα συνεχίσει πλέον ως αγοραστής υπηρεσιών υγείας και δεν θα έχει διπλό ρόλο.

Ανέφερε ότι σε ένα μήνα θα έχουμε περίπου το δημόσιο σύστημα παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.
 
Με πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ