Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης πραγματοποίησαν οι σχολικοί φύλακες που έφτασαν το μεσημέρι στο δημαρχείο Παύλου Μελά από την Αλεξανδρούπολη, από όπου ξεκίνησαν αυτοκινητοπομπή, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης που θα καταλήξει στην Αθήνα περνώντας από πολλές πόλεις της χώρας.

Έξω από το δημαρχείο Παύλου Μελά πραγματοποιήθηκαν ομιλίες, παρουσία του προέδρου της ΠΟΕ – ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλου, σχολικών φυλάκων από διάφορους δήμους της περιοχής της Θεσσαλονίκης, απολυμένων καθηγητών, πρώην εργαζομένων στην Coca – Cola και κατοίκων της Χαλκιδικής που διαμαρτύρονται για την εξόρυξη χρυσού.

Η μηχανοκίνητη πορεία πέρασε από τις οδούς Λαγκαδά, Εγνατία, Εθνικής Αμύνης και Τσιμισκή και στη συνέχεια βγήκε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Λάρισα όπου οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση θα διανυκτερεύσουν.

“Ζητάμε με αξιοπρέπεια τη δουλειά μας. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος αν και γνωρίζουμε ότι στις 23 Μαρτίου θα είμαστε απολυμένοι” επισημαίνει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η Μαρία Δαδίνου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις