Ακούγεται πραγματικά ενδιαφέρουσα η συνάντηση στις 19/2 του εδώ και λίγο καιρό σεφ του «Oozora» Δημήτρη Κατριβέση και του Αθηναγόρα Κωστάκου του μυκονιάτικου «Bill & Coo», και γιατί πρόκειται για δύο ικανότατους μάγειρες με διαφορετικές προσλαμβάνουσες και γιατί το μενού που από κοινού θα παρουσιάσουν μιξάρει δύο από τις πιο δημοφιλείς ανά τον κόσμο κουζίνες, την γιαπωνέζικη και την μεσογειακή.

Το διπλό αυτό τετ α τετ θα εξελιχθεί σε έξι πιάτα (το ειδικό μενού της βραδιάς κοστίζει € 60 το άτομο ). Όσο για την επομένη μέρα, που είναι η Τσικνοπέμπτη, στο εστιατόριο της Κηφισιάς αναλαμβάνει η robata (το γιαπωνέζικο grill ): κοτόπουλο yakitori με σος teriyaki, pork belly με καντονέζικη σάλτσα, αρνίσια spare ribs με κορεάτικα μπαχαρικά, καπνιστό rib eye –και όχι μόνο–, θα τα βρείτε και σε ένα ειδικό μενού κρεατο-degustation (€ 40 το άτομο ), και αυτόνομα. 
Πηγή: www.athinorama.gr
Γιάννης Πλατής ([email protected])
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις