Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των σταυρών για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών που αναδείχθηκαν από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Από τον συνδυασμό του Γιάννη Αδαμόπουλου «Κοινωνία των Δικηγόρων» εξελέγησαν οι εξής έξι σύμβουλοι (μέλη του ΔΣ): Ιωάννα Καλαντζάκου, Φώτης Κώτσης, Δημήτρης Αναστασόπουλος, Αθανάσιος Παυλόπουλος, Νικόλαος Κούτκιας και Ελευθέριος Ράντος.

Από τον συνδυασμό του Βασίλη Παπαστεργίου «Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Δικηγόρων Αθήνας» εξελέγησαν οι εξής τρεις σύμβουλοι: Βασίλης Παπαστεργίου, Αναστασία Χριστοδουλοπούλου και Δημήτρης Μπελάντης.

Από τον συνδυασμό του Παναγιώτη Περάκη «Ανεξάρτητη Πρόταση» εξελέγησαν οι εξής δύο σύμβουλοι: Παναγιώτης Περάκης και Χαράλαμπος Κονδύλης.

Από τον συνδυασμό του Παναγιώτη Γαλετσέλλη «Δημοκρατική Σύμπραξη Δικηγόρων» εξελέγησαν οι εξής δύο σύμβουλοι: Παναγιώτης Γαλετσέλλης και Βασίλης Κατσαφάδος.

Από τον συνδυασμό του Άγγελου Βρεττού «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων» εξελέγη ο Αντώνης Αντανασιώτης.

Από τον συνδυασμό «ΕRGA OMNES- Ώρα Ευθύνης- Δικηγορική Ανανέωση» εξελέγησαν οι εξής πέντε σύμβουλοι: Δημήτρης Βερβεσός, Θωμάς Καμενόπουλος, Χριστίνα Τσαγκλή, Γεώργιος Μπουλούκος και Ευστάθιος Αναλυτής.

Από τον συνδυασμό «Σύγχρονη Δικηγορία στην Πράξη» εξελέγησαν οι εξής δύο σύμβουλοι: Χριστίνα Κουντούρη και Μιχάλης Καλαντζόπουλος.

Από τον συνδυασμό «Ενωμένοι Δικηγόροι» εξελέγησαν οι εξής δύο σύμβουλοι: Μαρινέττα Γούναρη- Χατζησαράντου και Βασίλειος Βραχιώτης.

Σημειώνεται ότι πρώτος σε σταυρούς ήρθε ο κ. Βερβεσός, ο οποίος έλαβε 1.432 ψήφους.

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Κυριακή και την Τρίτη, 2 και 4 Μαρτίου 2014, θα διεξαχθεί στο ΔΣΑ ο δεύτερος γύρος αναμέτρησης μεταξύ του Βασίλη Αλεξανδρή (ο οποίος συμμετείχε στις δικηγορικές εκλογές της Αθήνας ως υποψήφιος Πρόεδρος, χωρίς συνδυασμό) και του Γιάννη Αδαμόπουλου, για την ανάδειξη νέου προέδρου, τετραετούς θητείας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις