Σαρακοστιανά και άλλες κρητικές παραδοσιακές συνταγές μαγειρεύει στο Farmers Republic το Σάββατο 1/3/2014 η Kappa Studies του Ομίλου Καλαθάκη 
Σαρακοστιανά και άλλα εδέσματα από την κρητική παράδοση μαγειρεύουν το Σάββατο 1/3/2014 στο Farmers Republic o Θόδωρος Καλαθάκης, ιδρυτής της  σχολή μαγειρικής  Kappa Studies, με τους καθηγητές και τους σπουδαστές της σχολής.
Στις συνταγές που θα παρουσιάσουν και θα εκτελέσουν το πρώτο λόγο έχουν τα αυθεντικά κρητικά υλικά.
Οι επισκέπτες του Farmers Republic θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα υλικά, τον τρόπο παρασκευής και να δοκιμάσουν μοναδικές γεύσεις της μεγαλονήσου, όπως:
Σαλάτα σταμναγκάθι, πολυσπόρια, κριθαροκουλούρα με  φρέσκια ντομάτα και ξινομυζήθρα, αρνί με ασκολίμπρους, χόντρος με χοχλιούς, φασολάκια μαυρομάτικα με μάραθα, μπακαλιάρος με γιαχνερά, σουπιές γιουβέτσι με πετιμέζι, μουσταλευριά με μοσχάτο και βιλλανα, μυζήθρα τηγανιτή με μέλι.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις