Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σημειώθηκε στο δικηγορικό γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη, στελέχους της ΝΔ τα ξημερώματα της Κυριακής. Μάλιστα, όπως δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο ίδιος βρισκόταν εντός του γραφείου την ώρα της έκρηξης.

Η έκρηξη με γκαζάκια πραγματοποιήθηκε στη 1:15 τα ξημερώματα, στην οδό Σκούφου στην Ακρόπολη.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Ο κ. Κρανιδιώτης δήλωσε πως υπεύθυνοι είναι όσοι των στοχοποιούν, πολιτικοί αλλά και μέσα ενημέρωσης.

Μέσω του twitter έγραψε: “Μεγάλη μέρα για την “επανάσταση” τα γκαζάκια στο γραφείο μου, οι ηλικιωμένες ένοικοι που κινδύνεψαν κι οι ξεχαρβαλωμένες πόρτες απ’ το ωστικό”.

Την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του κ. Κρανιδιώτη καταδικάζει η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, τονίζεται ότι “καταδικάζουμε απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Όσοι επιδιώκουν, με πράξεις βίας, να τρομοκρατήσουν πολιτικούς τους αντιπάλους και να δημιουργήσουν εικόνες ανασφάλειας, ας καταλάβουν πως δεν θα τα καταφέρουν”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Κεδίκογλου: Να υψώσουμε φραγμό στην τρομοκρατία

Την βομβιστική επίθεση στο γραφείο του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Φαήλου Κρανιδιώτη καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου: “Καταδικάζουμε δριμύτατα την βομβιστική επίθεση στο γραφείο του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη. Το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων πρέπει να υψώσουμε φραγμό στους θιασώτες της βίας και της τρομοκρατίας”.

Καταδίκη από ΣΥΡΙΖΑ

“Για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη η καταδίκη της εμπρηστικής επίθεσης στο γραφείο του κ.Κρανιδιώτη, όπως αυτονόητη είναι και η καταδίκη κάθε παρόμοιας ενέργειας“, τονίζεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση: “την ίδια στιγμή, κάθε προσπάθεια επαναφοράς της θεωρίας των δύο άκρων και αξιοποίησης τέτοιων ενεργειών για την υπηρέτηση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων θα πέσει στο κενό”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις