Πέθανε "αβοήθητος" 50χρονος καθηγητής

Πέθανε "αβοήθητος" 50χρονος καθηγητής
Έφυγε ξαφνικά στα 50 του χρόνια, από πνευμονία, σκορπίζοντας θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας, τους συγγενείς αλλά και τους μαθητές του, ο Φώτης Σερέτης, γνωστός καθηγητής της Πάτρας ο οποίος δίδασκε στο 19ο Γυμνάσιο και κάτοικος Ζαρουχλέικων.

Ο καθηγητής, σύμφωνα με πληροφορίες εισήχθη την περασμένη Κυριακή στο Νοσοκομείο και άφησε την τελευταία του πνοή  στην παθολογική κλινική του ΠΓΝΠ.

Εκείνο που έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο και αποτελεί συζήτηση στους διαδρόμους του νοσοκομείου και όχι μόνο, είναι οι μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες ο καθηγητής έφυγε σχεδόν αβοήθητος.

Όπως λένε οι συγγενείς των ασθενών του ίδιου θαλάμου, ανήσυχη η πεθερά του 50χρονου, φώναξε τους γιατρούς καθώς ο ασθενής είχε εμφανή σημάδια επιδείνωσης, με έλλειψη καλής επικοινωνίας, κόπωση, δύσπνοια και βρόγχο.

Τότε εμφανίστηκε γιατρός η οποία καθησύχασε την πεθερά, λέγοντάς της ότι δεν έχει τίποτα και να "κάτσει και λίγο καθιστός", εννοώντας να μην είναι συνέχεια ξαπλωμένος.

Στις 4.30 τα ξημερώματα οι συγγενείς των άλλων ασθενών του ίδιου θαλάμου, είδαν τον 50χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή και άρχισαν να φωνάζουν έντρομοι.

Τότε εμφανίστηκε γιατρός, που προσπάθησε, εις μάτην, να κάνει ανάνηψη.

Πηγή: Patras News