Απάντηση στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδη για τις αιχμές περί διαφάνειας που άφησε σε βάρος του νυν περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, σχετικά με το αν ξοδεύει χρήματα της Περιφέρειας για την προεκλογική του εκστρατεία, έδωσε η παράταξη του κ. Τζιτζικώστα.

“Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους για τους οποίους κάποιοι σκόπιμα επιλέγουν να υψώσουν τους τόνους του προεκλογικού αγώνα για την περιφέρειά μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τους ακολουθήσουμε σε αυτή την τακτική, που έρχεται από το παρελθόν και θυμίζει τις παλαιοκομματικές επιθέσεις της δεκαετίας του ’80”, επισημαίνει σε γραπτή ανακοίνωσή της η παράταξη Τζιτζικώστα “Αλληλεγγύη”.

“Πρώτα απ’ όλα ξεκαθαρίζουμε ότι δεν κάνουμε εκπτώσεις σε θέματα διαφάνειας και εντιμότητας. Άλλωστε, το αποδείξαμε ως διοίκηση της Περιφέρειας, όλο το προηγούμενο διάστημα. Γι’ αυτό, εάν ο οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή απόδειξη για το αντίθετο, τον προκαλούμε να την παρουσιάσει, αλλιώς τα όσα διαλαλεί δεξιά και αριστερά, δεν είναι τίποτα άλλο παρά συκοφαντίες”, αναφέρει και προσθέτει:

“Δεύτερον, αντιλαμβανόμαστε το λόγο για τον οποίο κάποιοι ενοχλούνται από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των περιφερειακών συμβούλων, παρά τις ισχυρές πιέσεις που δέχτηκαν και τα ανταλλάγματα που τους προσφέρθηκαν, παρέμεινανενωμένοι και διεκδικούννα συνεχίσουν με το συνδυασμό της «Αλληλεγγύης», το έργο που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ίσως για κάποιους το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά, και τιμούν το λόγο και την υπογραφή τους, να θεωρείται μειονέκτημα.

Για όλα τα μέλη της «Αλληλεγγύης», αυτό είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα. Τέλος επαναλαμβάνουμε ότι ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις