Ομόθυμη στήριξη παρέχει το ΠΑΣΟΚ στην υποψηφιότητα της Νιόβης Παυλίδου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η στήριξη αυτή εκφράστηκε στη διάρκεια κλειστής σύσκεψης κομματικών στελεχών, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου.


Στην παρέμβασή του, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι είναι ενθαρρυντικά τα μηνύματα για το εγχείρημα της “Ελιάς” στις ευρωεκλογές και εξήρε την προσωπικότητα και τη διαδρομή της κ. Παυλίδου.

Παρόντες στην ευρεία σύσκεψη ήταν ο Πάρις Κουκουλόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Χαλκιδικής και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας, ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας Χρόνης Μακρίδης, γραμματείς των οργανώσεων στους νομούς της εν λόγω περιοχής, περιφερειακοί σύμβουλοι και η κ. Παυλίδου.

Ο σκοπός της σύσκεψης ήταν πώς μπορεί το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει και να προωθήσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την υποψηφιότητα της Νιόβης Παυλίδου, η οποία στηρίζεται και από την Κίνηση “58“, τη “Δυναμική Ελλάδα“, την πρωτοβουλία “Π 80“, τη Δράση και τη “Δημιουργία Ξανά“.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις