«Οι κυβερνητικοί βουλευτές θα επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης»

«Οι κυβερνητικοί βουλευτές θα επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης»
Τη βεβαιότητα ότι το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί χωρίς προβλήματα και ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές θα επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, εξέφρασε με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, στο περιθώριο εργασιών του συνεδρίου «για την αναβάθμιση του περιφερειακού, τοπικού Τύπου».

«Είμαι βέβαιος ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές θα επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης» ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου και τόνισε:«Είμαστε σε κρίσιμη καμπή, καθώς ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας. Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση».

«Η ΝΕΡΙΤ είναι έτοιμη να εκπέμψει κανονικά έως τις 27 Απριλίου, όπως ορίζεται στη συμφωνία με την EBU», τόνισε ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελής Καψής, στο περιθώριο της ημερίδας για τον περιφερειακό Τύπο στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στα προβλήματα του περιφερειακού Τύπου είπε ότι είναι δύσκολη περίοδος για τα τοπικά μέσα που θα πρέπει να στραφούν σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και να επενδύσουν στην καινοτομία.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς - Δημοκρατικής Παράταξης, ο κ. Καψής εκτίμησε ότι στις εκλογές αυτές θα κριθούν πολλά καθώς τα επόμενα χρόνια θα είναι κρίσιμα για την Ελλάδα και για την Ευρώπη.

«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, βοηθάμε και πάντοτε θα βοηθάμε», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης Γιάννης Παναγιωτόπουλος αναφερόμενος στα περιφερειακά μέσα και τόνισε ότι η σημασία τους είναι μεγάλη καθώς «αποτελούν τον πυρήνα που δημιουργεί για τους Έλληνες της περιφέρειας και επηρεάζει πάντοτε το κέντρο».