Το παραδέχομαι. Βλέποντας το στιλ του χώρου –την μπάρα ντυμένη με ασπρόμαυρο ψηφιδωτό που συνεχίζεται στο πάτωμα, το γκρι τουβλάκι, τους σκούρους καθρέφτες στις κολόνες– ιδίως σε συνδυασμό με μουσική που κλαμπίζει σε ανεβασμένη ένταση, δεν μπορώ να πω ότι περίμενα αυτό το αβγό σε κρούστα από κανταΐφι, με τον όμορφα ρέοντα κρόκο, σε ένα βαθιά νόστιμο πιάτο με καπνιστή πανσέτα, σπανάκι και τρουφάτη μους πατάτας. 
Ή εκείνο τον ντελικάτο, πραγματικά ελαφροψημένο σολομό σε μαύρη κρούστα (φρυγανιά και μελάνι σουπιάς ) με τη βελούδινη, υπόξινη κρέμα παντζαριού και τα σπιρτόζικα φύκια wakame. Τα πιο κλασικά καραμελωμένα spare ribs δεν θα τα έλεγα αξιομνημόνευτα, ωστόσο όλα τα παραπάνω, μαζί με το σωστό, νόστιμο ριζότο με τραγανό μπρόκολο και τσορίθο, δείχνουν ότι η κουζίνα του Γιάννη Λιόκα έχει ανεβασμένα στάνταρ. 
Κι ένα all day μαγαζί που εστιάζει (και ) στο νυχτερινό του προφίλ, ξεφεύγει από τη… ρητορεία του προφανούς, κρατώντας όμως τον προσιτό χαρακτήρα του, δείχνει ότι και τα στέκια συνάντησης-διασκέδασης εκπέμπουν σιγά σιγά σε νέες γευστικές συχνότητες.
Block 146 
All Day Cafe Restaurants
Χ. Τρικούπη 146, Νέα Ερυθραία
Πηγή: www.athinorama.gr
Γιάννης Πλατής ([email protected])
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις