Μια απίστευτη ιστορία, βγαλμένη σαν από παραμύθι θα έχει το “ευτυχισμένο τέλος” της τον ερχόμενο Ιούνιο. Οι “πρωταγωνιστές” της, είναι μία γυναίκα και ένας άντρας από την Βρετανία που τους χώρισαν οι δικοί τους όταν ήταν έφηβοι. Βρέθηκαν ξανά και παντρεύονται στη Ρόδο το καλοκαίρι.

Πρόκειται για την Angela και τον Ken, 65 ετών σήμερα, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ροδιακή, πήραν την μεγάλη απόφαση, μισό σχεδόν αιώνα μετά, να ολοκληρώσουν αυτό που δεν τους άφησαν τότε στη μέση, όταν οι γονείς τους δυσφόρησαν έντονα με τη σχέση που έμαθαν ότι είχαν, όταν η Angela ήταν 17 χρονών και ο Ken 18 ετών και υπηρετούσε τη θητεία του στον Βρετανικό Στρατό.

Οι δύο αυτοί άνθρωποι, χώρισαν από τότε και ο ένας έχασε τα ίχνη του άλλου. Στην πορεία του χρόνου δημιούργησαν τις δικές τους οικογένειες, αλλά όπως φάνηκε η σχέση τους ήταν τόσο έντονη που ποτέ δεν ξέχασε ο ένας τον άλλον.

Έτσι, μέσω κοινών φίλων και γνωστών, βρέθηκαν και πάλι πριν από ένα περίπου χρόνο κι από τότε δεν αποχωρίστηκε ποτέ ο ένας τον άλλον.

Όπως δήλωσε στη Ροδιακή η Μαργαρίτα Κασφίκη από τη Ρόδο, στέλεχος της εταιρίας, η οποία διοργανώνει γάμους στην περιοχή, πήραν την μεγάλη απόφαση να παντρευτούν, επιλέγοντας ως προορισμό τους τη Ρόδο.


Ο γάμος τους, θα γίνει στο δημαρχείο της Ρόδου μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αφού θα έρθουν στο νησί μας για να περάσουν και τις διακοπές τους.


Πηγή: Ροδιακή