Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι από τις εμβληματικές μορφές της ελληνικής γαστρονομίας βραβευόμενος επί 21 συναπτά έτη με Χρυσό Σκούφο. Με μια πολύ συγκινητική επιστολή που διατρέχει την ιστορία του, μας πληροφόρησε ότι το αγαπημένο μας «Βαρούλκο» μετακομίζει από την Πειραιώς στο Μικρολίμανο, Κουμουνδούρου 52, εκεί που ήταν παλιότερα τα «Τρεχαντήρια». 
Το εστιατόριο θα δουλεύει πλέον όλη μέρα με σύνθημά του «Απλά το Μεσημέρι, Κλασσικά το Βράδυ». Αυτό σημαίνει ότι στο μεσημεριανό μενού θα βρίσκεις δημοφιλή πιάτα της ελληνικής ψαροταβέρνας σαν την ταραμοσαλάτα και ρεγγοσαλάτα, την ψητή σαρδέλα αλλά με υπογραφή Λαζάρου και σε πολύ προσιτές τιμές, όπως επίσης και το μουσακά με καραβίδα και τα αχνιστά μύδια. Ο Λευτέρης θα καθιερώσει επίσης και μενού degustation για ούζο και τσίπουρο με πολλά μικρά πιατάκια στα 20-22 ευρώ. 
Το καινούργιο «Βαρούλκο» σε πολύ θαλασσινό στυλ με μνήμες από το πρώτο μαγαζί στον Πειραιά, στη Διστόμου, ετοιμάζεται και αναμένεται να λειτουργήσει 15 με 20 Μαΐου, οπότε και θα μεταφερθεί. Ο Λαζάρου ανακοινώνει επίσης ότι σταματάει την συνεργασία του με το «Kool Life» στην Εκάλη και δημιουργεί το «White Star» με δική του ομάδα στη Μύκονο που θα σερβίρει κουζίνα «Βαρούλκου».
Πηγή: www.athinorama.gr
Γιάννης Πλατής ([email protected])
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις