Εξιτήριο από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης όπου νοσηλευόταν πήρε η αμερικανίδα τουρίστρια που είχε τραυματιστεί σοβαρά από αυτοσχέδιο βεγγαλικό το βράδυ της Ανάστασης, στη Σαντορίνη. Η 51χρονη θα συνεχίσει την αποκατάστασή της στην Αμερική.

Η ίδια, μιλώντας στο cretapost.gr, χαρακτηρίζει την εμπειρία του ατυχήματος ως την καλύτερη και την χειρότερη παράλληλα.

«Η εμπειρία του ατυχήματος είναι η χειρότερη αλλά και η καλύτερη στη ζωή μου. Πρόκειται για κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μόνο στα όνειρά μου θα μπορούσα να φανταστώ την ευγένεια των ανθρώπων που συνάντησα στη Κρήτη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου.

Το ιατρικό προσωπικό εκτός του ότι είναι εκπληκτικά επιδέξιοι αλλά και καλοί επιστήμονες είναι παράλληλα πολύ καλοί άνθρωποι και ευγενικοί. Είχα την συμπαράστασή τους από την πρώτη μέρα μέχρι και τώρα.

Το ίδιο όμως συνέβη και με τους ανθρώπους της Κρήτης που είτε με συναντούσαν στο διάδρομο, είτε ερχόντουσαν στο δωμάτιο που νοσηλευόμουν και μου προσέφεραν από λουλούδια, δώρα μέχρι και φιλοξενία. Αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου» επεσήμανε.

Η αμερικανίδα τουρίστρια χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύτηκε για μερικές μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις