“Με μεγάλη σοβαρότητα και περίσκεψη σας λέω πως είμαστε έτοιμοι να φύγουμε από την κυβέρνηση”, δήλωσε ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, τονίζοντας ότι υπάρχει ένα όριο στα βάρη που σηκώνει το κόμμα του, προκειμένου να σωθεί η χώρα.

Κάλεσε τον κόσμο που δεν θέλει εκλογές, αλλά πολιτική σταθερότητα – όπως ανέφερε – να δείξει υπεύθυνη στάση και να μην υποκύψει στον “πειρασμό” της χαλαρής ψήφου στις Ευρωεκλογές.

“Ο κ. Βενιζέλος έχει δώσει μήνυμα αφύπνισης, να μην μπουν οι πολίτες στο τεχνητό δίπολο, σε μια θολή ψήφο “αριστερά – δεξιά“, αλλά να στηρίξουν τον προοδευτικό πόλο που πραγματικά εξασφάλισε τη σταθερότητα στη χώρα από το 2010 μέχρι σήμερα” ανέφερε.

Ερωτηθείς για το ποιο ποσοστό θα θεωρηθεί αποτυχία, απάντησε ότι δεν θα μπει σε συζήτηση για τα ποσοστά, αλλά σημείωσε ότι η Ελιά θα λάβει μήνυμα αποχώρησης “αν η εντύπωση το βράδυ της 25ης Μαΐου είναι τέτοια που δεν θα μας επιτρέπει να μείνουμε στην κυβέρνηση”

“Δεν μπορούμε να σώζουμε διαρκώς τη χώρα και ο ελληνικός λαός να μας επιβραβεύει μεν, αλλά όχι στις κάλπες” σημείωσε. “Δεν θα είμαστε ούτε τσόντα, ούτε ουρά” επανέλαβε δε τα λόγια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σημείωσε πως αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει ένα ουσιαστικό βήμα προς την ανάπτυξη και δεν πρέπει ο κόσμος να επιτρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ να τραβήξει τη χώρα προς τα πίσω, όπως ανέφερε.

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις