«Το ΠΑΣΟΚ το τελείωσαν Παπανδρέου και Βενιζέλος, γιατί άλλαξαν στρατόπεδο και πέρασαν στο νεοφιλελεύθερο, σε μια κρίσιμη ώρα για τη χώρα. Έβλαψαν τη χώρα εντάσσοντας και την ΕΕ και φέρνοντας και το ΔΝΤ, με μνημόνια που ήταν του πιο σκληρού νεοφιλελεύθερου χώρου, της Θάτσερ και του Ρήγκαν» δήλωσε ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα είπε ακόμη «χρειάζεται η χώρα σοσιαλιστικό κόμμα τώρα και γι’ αυτό προχωρήσαμε. Δεν είναι όλα τα στελέχη από το ΠΑΣΟΚ. Είναι και από άλλους χώρους και είναι οι άνθρωποι που πάντοτε ήμασταν προοδευτικοί και σοσιαλιστές. Ξανά στήνουμε σοσιαλιστικό κόμμα, γιατί το χρειάζεται η χώρα. Διότι με την οικονομία ηττήθηκε η πολιτική σε όλα τα επίπεδα. Εμείς, αυτό θα κάνουμε. Αυτό θα διαφυλάξουμε».

«Έφτιαξαν τώρα δύο υποκαταστήματα από το ΠΑΣΟΚ: την Ελιά και το Ποτάμι. Θα τους έλεγα να πάνε για αγροτουρισμό, διότι δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική. Αυτά που λένε είναι παιδαριώδη… Δεν πρόκειται να συζητήσω (μετά τις ευρωεκλογές) με όσους στήριξαν αυτές τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Η παράταξή τους είναι η ΝΔ και ήδη κάποια στελέχη από αυτά συζητάνε και κατευθύνονται προς τα εκεί. Είναι η παράταξή τους η ΝΔ και να πάνε εκεί. Είναι το καλύτερο που έχουν να κάνουν», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις