Σε “πέτρα του σκανδάλου” εξελίχθηκε η μη πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου με τη Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη, στο πρώτο τηλεοπτικό debate που οργάνωσε ο ΣΚΑΪ, μεταξύ των υποψηφίων για τον δήμο Αθηναίων, καθώς ο υποψήφιος της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, αρνήθηκε να παραστεί για το λόγο αυτό.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής εξέφρασαν την έκπληξή τους για την απόφαση αυτή του κ. Σπηλιωτόπουλου, λέγοντας πως είχε αποδεχτεί την πρόσκλησή τους και ότι σε κάθε περίπτωση είναι οι δημοσιογράφοι που θέτουν τους όρους της συζήτησης και όχι οι πολιτικοί που είναι προσκεκλημένοι.

Η συγκεκριμένη εκπομπή επέλεξε να μην δώσει βήμα στον κ. Κασιδιάρη.

Σχολιάζοντας την απουσία του κ. Σπηλιωτόπουλου, ο “αντάρτης” γαλάζιος υποψήφιος, Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε πως ήταν προσβλητική και έκρινε ότι το πρόβλημα του δεν ήταν η απουσία Κασιδιάρη αλλά η δική του παρουσία.

Μίλησε για “όψιμη ευαισθησία του κ. Σπηλιωτόπουλου” και διευκρίνισε πως ο ίδιος δεν θα είχε πρόβλημα να συνομιλήσει με τον κ. Κασιδιάρη και πρόσθεσε πως σέβεται την απόφαση του σταθμού.

Για “ψάρεμα στα θολά νερά της ακροδεξιάς” κατήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

“Έχω ακούσει τον κ. Σπηλιωτόπουλο να λέει επανειλημμένα πως θέλει debate. Είναι μία φυγομαχία προκειμένου και να καλύψει το προγραμματικό του κενό αλλά ψαρεύει και στα θολά νερά της ακροδεξιάς” τόνισε.


Απόσπασμα από την εκπομπήΑκολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις