Κύκλωμα που εξωθούσε κατ’ επάγγελμα στην πορνεία Ελληνίδες και αλλοδαπές γυναίκες, μέσω ιστοσελίδας ερωτικών ραντεβού, εξαρθρώθηκε με τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων.

Ειδικότερα, για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν σε περιοχές της νοτιανατολικής και της βορειανατολικής Αττικής, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ενώ αναζητείται ένας 51χρονος, που παρείχε συνδρομή για συγκεκριμένες επιμέρους πράξεις της εγκληματικής ομάδας.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι 45χρονος αστυνομικός της Ασφάλειας, φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής ομάδας, που υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής.

Ο συγκεκριμένος φέρεται να εξέδιδε στην πορνεία τη ρωσίδα σύζυγό του, μία φίλη της και ακόμη μία γυναίκα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικός συνελήφθη μετά από ραντεβού που κανονίστηκε μεταξύ των ανδρών του οργανωμένου εγκλήματος και μιας εκδιδόμενης, στο πλαίσιο έρευνας για την προώθηση στην πορνεία, μέσω Internet, αλλοδαπών γυναικών.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας, καθώς και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τα ναρκωτικά.


Η δράση της εγκληματικής ομάδας προσδιορίζεται από την αστυνομία το τελευταίο τουλάχιστον εξάμηνο.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν βρεθεί και κατασχεθεί δύο αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούσε η οργάνωση, το χρηματικό ποσό των 11.235 ευρώ, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δεκατρία κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα αστυνομικού βρέθηκε μία σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, μέσω της οποίας κλείνονταν τα ερωτικά ραντεβού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις