Τη βόλτα τους στην πεζοδρομημένη παραλιακή οδό, Λεωφόρο Νίκης απολαμβάνουν για μία ακόμη Κυριακή οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν επιτρέπεται στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης, από τη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος το Λευκού Πύργου, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Η συγκεκριμένη πιλοτική δράση πραγματοποιείται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, αλλά λόγω λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Μαΐου επιλέχτηκε η εφαρμογή του μέτρου για την δεύτερη Κυριακή.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης λαμβάνει αυξημένα μέτρα και στις καίριες διασταυρώσεις υπάρχουν τροχονόμοι για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνιστά τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις πινακίδες σήμανσης και να προσαρμόζουν ανάλογα την ταχύτητα των οχημάτων τους περιμετρικά των οδών της Λεωφόρου Νίκης, ώστε να αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα και κυκλοφοριακά προβλήματα.