Πως είναι η ζωή εκτός Χρυσής Αυγής για κάποιον που διατέλεσε βουλευτής της; Δύσκολη και επικίνδυνη. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από το ακροδεξιό κόμμα.

Μίλώντας στο Έθνος της Κυριακής, σημειώνει: “Όταν κατάλαβα τι είναι η Χρυσή Αυγή, έφυγα“, διαβεβαιώνοντας ότι η πολιτική για αυτόν τελείωσε.

Τι ακριβώς ανακάλυψε ο κ. Αλεξόπουλος, σύμφωνα πάντα με τα δικά του λόγια; Ότι οι χρυσαυγίτες είναι νεοναζί

Οι πρώην “συναγωνιστές” του πάντως πνέουν μένεα εναντίον του, όπως έδειξαν ξεκάθαρα στην Ολομέλεια της Βουλής, την περασμένη Τετάρτη, όταν ο κ. Αλεξόπουλος μίλησε πριν την ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης τον φιλοδώρησε με ένα ειρωνικό και όλο νόημα “άριστα Αλεξόπουλε” και η Ζαρούλια μαζί με τον Μπαρμπαρούση ανέμιζαν χαρτονομίσματα.

https://www.flash.gr/wp-content/uploads/2014/05/11/zaroulia75141.jpgΌλοι -όταν ολοκληρώθηκε η ομιλία Αλεξόπουλου- φώναζαν εν χορώ: Λαδώθηκες- λαδώθηκες.

Δεν είναι λίγοι όσοι φοβούνται “αντίποινα” από χρυσαυγίτες.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής εξελέγη στη Λάρισα το 2012 με το ψηφοδέλτιο της Χ.Α. Τώρα, στην εκλογική του περιφέρεια κυκλοφορούν “μαύρες” προκηρύξεις εναντίον του: Φέιγ βολάν στα οποία αποκαλείται “προδότης” μαζί με τη φράση: “Ο Ιούδας κρεμάστηκε, εσύ τι θα κάνεις;”.

Στα φέιγ βολάν τού ζητείται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.

Οι προκηρύξεις δεν φέρουν την υπογραφή της Χ.Α., ωστόσο είναι προφανές ότι προέρχονται από άτομα του χώρου της.

Εξάλλου, στελέχη της Χ.Α. στη Λάρισα έχουν αποκαλέσει τον κ. Αλεξόπουλο “Εφιάλτη“, “Νενέκο“, “απατεώνα“, κατηγορώντας τον ότι “δεν του έχει απομείνει ούτε ίχνος ανδρικής τιμής”.

Τούτων δοθέντων, ο Χρ. Αλεξόπουλος φυλάσσεται από αστυνομικούς 24 ώρες το 24ωρο.

Ακόμα και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Έθνος, στο κατάστημα αλεύρων που διατηρεί με τον πατέρα του στη Λάρισα, υπήρχε δίπλα του αστυνομική συνοδεία.

Ο ίδιος, πατέρας ανήλικου παιδιού, τρέμει στην ιδέα των αντιποίνων.

Υπενθυμίζει δε επίθεση που έγινε στο κατάστημα του, όταν άγνωστοι με πέτρες έσπασαν τις τζαμαρίες, λίγο μετά τη δολοφονία Φύσσα.

Καταγγέλλει ότι ο ίδιος όσο και η οικογένεια του ”βομβαρδίστηκαν” από απειλητικά τηλεφωνήματα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις