Κριτική στη ΝΔ με αφορμή τα προεκλογικά σποτ της ασκεί ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, αναφέροντας πως σε αντίθεση με αυτά που “προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι όλα τελικά έγιναν από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός ο Αντ. Σαμαράς”, “το ότι έχουμε σήμερα πρωτογενές πλεόνασμα οφείλεται κατά 80% στις προσπάθειες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και κυρίως στις θυσίες του ελληνικού λαού μέχρι το 2012″.

Ειδικότερα, σε σχόλιο του στα κοινωνικά μέσα, ο κ. Καρύδης αναφέρει:

“Βλέπουμε τα σποτάκια της Ν.Δ. και μένουμε άναυδοι με την υποκρισία, την παραπλάνηση και την κοροϊδία. Προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι όλα τελικά έγιναν από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός ο Αντ. Σαμαράς. Προφανώς, είναι ένα μεγάλο ψέμα. Το ότι έχουμε σήμερα πρωτογενές πλεόνασμα οφείλεται κατά 80% στις προσπάθειες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και κυρίως στις θυσίες του ελληνικού λαού μέχρι το 2012. Τότε η Ν.Δ. μιλούσε για «πολιτική εξαπάτηση», «ολέθριο σφάλμα», παρουσίαζε «Ζάππεια», τροφοδοτούσε την ακραία πόλωση και οργάνωνε τους αγανακτισμένους”.

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι “το ΠΑΣΟΚ ακολούθησε μια συνεπή και σταθερή πορεία για τη σωτηρία της χώρας” και ότι “παρότι «ματώσαμε» ως παράταξη, θέλαμε και θέλουμε τη συνεργασία και την ενότητα των πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων”. Σημειώνει δε ότι “από εδώ και πέρα, το κύριο μέλημά μας είναι να αφήσουμε πίσω τα μνημόνια και την κρίση.

Να έρθει γρήγορα η ανάπτυξη, να αντιμετωπιστεί η ανεργία και να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή”, για να τονίσει εν συνεχεία πως “για να γίνουν αυτά πράξη πρέπει να διαφυλαχθεί η σταθερότητα της χώρας, να ενισχυθεί η Κεντροαριστερά της ευθύνης και η συναίνεση”. “Λέμε ένα μεγάλο όχι στο διχασμό, στον “δεξιό” και “αριστερό” λαϊκισμό, στην οπισθοδρόμηση”, καταλήγει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις